Counter Strike

250 000$-os LAN+meglepetés vendég a Honvédtól a közvetítésre? Miért is ne!


Vajon ki az, aki kihagy egy wesg-et azért, hogy induljon máshol?

Minden tudnivaló

Furcsa, hogy nem látod ezeket a csapatokat a WESG európai kvalifikációján? Igen, ők nem indultak (az sk pedig már kvalifikálta magát Kínába), pedig igazán beférnének oda, azonban a World Electronic Sports Games csak azonos országból való csapatok indulását teszi lehetővé. Azonban a G2, a NiP, illetve a North elindulhattak volna, de nem tették. Miért?

forrás: hltv.org

forrás: wiki.teamliquid.net | A meccsek svájci-rendszer szerint lesznek lejátszva

Igen, ezért a dán lanért hagyták ki a barcelonai eventet. Valamilyen szinten igazuk van, ugyanis a kijutás a netes kvalikról egyáltalán nem volt fix, sokan választották a bűnös utat, és csalással próbálkoztak. Nem kell ám ezt a kupát lenézni, ugyanis 2015-ben egy Majornak volt ekkora összdíjazása. Mennyi pénz is jár a helyezésekért?

forrás: hltv.org

Magyar stream

A kupát az egyik legjobb magyar casterpáros, Res1st és kuLi fogja nektek közvetíteni. Illetve a stúdióban ott lesz velük a Budapest Honvéd új szakág vezetője Mezei Péter. Igen, a Honvédtól, ahol most alakult meg magyarország első esport szakosztálya, ahol az edző nem mást, mint a méltán híres KODIAK, a magyar cs egyik legendája. A meccsek pénteken 19:00-tól, míg szombaton 14:00-tól kezdődnek, itt tudjátok majd követni!

“Nem csak esportra akarjuk tanítani őket, ez sokkal többről szól” – KODIAK interjú

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva