Counter Strike

A GameAgents nem jutott tovább a WESG-en


Sajnos idén sem jött össze a nagy álom, nem jutottak tovább a fiúk.

A mai nap nem volt túl örömteli a magyar drukkolók számára, ugyanis egyetlen mérkőzést sem sikerült lehozni a GameAgents-nek a WESG EU & CIS regionális bajnokságán, így sajnos a csapat nem juthat tovább a végső kínai döntőig. A tavalyihoz hasonlóan idén is nagyon szoros meccseket játszottak a magyar srácok, viszont két alkalommal is 16-13 lett a végeredmény és egyik alkalommal sem a skillbeli különbségek miatt bukták el a meccset.

A mérkőzések | Forrás: HLTV

Az első meccset a belgák ellen játszotta a GameAgents, ahol 9-1-ig olyan simán hozták a köröket a magyar srácok, hogy azt hittük, hogy ez sima ügy lesz, aztán egy időkérés után ScreaM és Ex6TenZ visszafogta a többieket és teljesen másképp kezdtek el játszani, ezt pedig a GA hagyta, teljesen passzívak voltak és ez lett a vesztük is. Nagy kár, mert a meccs elején annyira összeszokottnak tűntek a magyarok és olyan helyzeteket hoztak le, amire nem is számítottunk volna.

GA vs Belgium | Forrás: HLTV

FLASH a 2v3-at simán megoldja egyedül – gamer.hu

Nem bírnak a magyar srácokkal a belgák! Öröm nézni ezt a meccset. Úgy tűnik, hogy a GameAgents nagyon készült erre a meccsre, hihetetlenül jól mozognak együtt, összeszedett játékukkal alig tudnak mit kezdeni a belgák. Reméljük folytatják a menetelést. FLASH úgy ment be A site-ra, hogy ScreaM-et egyből kikapta, majd jött a maradék kettő, amivel szintén nem volt különösebb probléma.

Ezt követően Trainen nem volt sok esélyük az EnVyUs ellen, de nincs mit csodálkozni ezen, hiszen egy sokkalta összeszokottabb csapat az Envy, még így is, hogy ScreaM helyett KioShiMa játszott. A végeredmény itt 16-7 lett az Envy javára.

GA vs Oroszország| Forrás: HLTV

Ezt követően pedig az orosz szupercsapatot kapták ellenfélnek, ott volt flamie, electronic, seized, Dosia és WorldEdit is, ennek ellenére eléggé megszorongatták az oroszokat, 16-13 lett a végeredmény. Gabesson szerint azért bukták a meccset, mert változtattak a játékstílusukon és midet kezdték agresszívan erőltetni, ám ez nem működött, míg az eredeti taktikájuk igen.

Még a Virtus.Pro ellen lesz egy mérkőzésük, ami a GameAgents számára már nem számít, viszont ha a VP nyer és az EnVy-t is elverik azután, akkor ők még továbbjuthatnak Kínába. A mérkőzés 16:35-kor kezdődik, a SpílerTV-n pedig magyar kommentár mellett is követhetitek az eseményeket.

Nézd meg SpilerTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva