Counter Strike

Szörnyen kínos pillanat – női CS:GO


A WESG női részlegén kicsit másképp mennek a dolgok, de nézzétek meg magatok mi történt.

A Russian Forces és a Dyansty.fe csapott össze a WESG női szekciójában, amikor egy 1v3-at sikerült úgy lehoznia zAAZ-nak, hogy csupán egy pisztolya volt. Az oroszoknál egy AWP, egy AK és egy M4 nem volt elég, hogy kivonják zAAz-t a forgalomból, de hogy tovább menjek, candy egy 1v3 szituációban késsel kezdte el keresni a site-ot védő játékost. Amúgy sem a leghiggadtabb játékos candy, volt már, hogy stream közben kapott dührohamot és vert oda szépet az asztalnak.

zAAz és Juliano lelépett, mielőtt a csapat többi tagja felébredt volna – gamer.hu

A CBE kvalijáról léptek le a lányok, csak a többieknek elfelejtették mondani, hogy ne számítsanak rájuk. A Dynasty.fe csapattagjait legtöbben ismerik, részben azért mert ügyesen játszanak, továbbá ehhez társul, hogy a lányok emellett meglehetősen dekoratívak. A Cross Border Esport 2017-es bajnokságán indultak, mi egy 100 000 $ összdíjazású verseny és itt összevethetik a lányok is az erejüket a srácokkal.

Persze nem arról van szó, hogy nem lennének ügyesek a női CS:GO játékosok, de amióta zAAz és Juliano leléptek, mert nem sikerült felső ágon tovább jutni és zAAz szerint azért nem kerülhetett be az FPL-be csupán, mert lány, elég ezek a dolgok mellett elmenni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva