Counter Strike

ESL SEC helyzetjelentés: A GA alsó ágra került, a Pixel óvással jutott tovább


Az ESL SEC selejtezője ezúttal is eseménydúsra sikeredett, legalábbis ha a hazai csapatokat nézzük.

Az ESL SEC  (South East Europe Championship Season 6) versenyben igencsak érintettek vagyunk, hiszen két magyar csapat is játszik a tornán. Az egyik ezek közül a GameAgents, a másik pedig a Pixel csapata. A hétvégén már le is zavarták az első meccseket, amelyek tartogattak meglepetéseket.Az első ezek közül, hogy a román SinnerS elverte a GA-t, 2-1-re, de a Pixel is kikapott a Squaredtől, szintén 2-1-re.

Ám a Pixel óvást intézett a meccsel kapcsolatban és helyt adtak nekik, ugyanis az egyik játékosnál nem futott az ESL anti-cheatje, a Wire. Megkérdeztük DEvet az üggyel kapcsolatban, aki azt mondta, hogy nagyon furcsa volt, hogy mindig pont jó helyre mentek be a Squared játékosai, DEv pedig a mat1 ügy óta nem hisz a véletlenekben.

Így jelenleg a brackets a következőképp alakul:

Brackets | Forrás: HLTV

Sn0w: A következő meccset pedig a SinnerS ellen fogjátok játszani, akik legutóbb kiejtették a GA-t az alsó ágra, szerinted sikerül elverni őket?

DEv: Szerintem könnyedén fog sikerülni

Sn0w: A GA-nál erősebb a Pixel a mostani felállásban?

DEv: GA-ban komoly belső problémák voltak, normál helyzetben a GA is könnyyedén 2-0-ázta volna őket. Szerintem a Pixel magasan a legjobb most jelenleg itthon.

Sn0w: Legutóbb még arról volt szó, hogy visszavonulsz, mert a hazai scene fertő, mégsem ment olyan könnyen?

DEv: Igazából, hogy visszavonultam, az annak volt köszönhető, hogy plum abbahagyta. Csak aztán mikor előjött a bodito és Áron duo, úgy gondolta mégis van kedve játszani, hát engem se kellett noszogatni ? Szerencsére az 1. hét után kiderült, végre működik a kémia a csapatban. Komolyabb felkészülés nélkül is nagyon szép eredményeket mutattunk fel. Az ICL-t is sikerült szinte mondhatjuk könnyen megnyernünk, Vácon voltak kisebb gondok de azokat kipihentük a TOP8ra ? Ott pedig ugye egy szép 10-0-ával sikerült behúzni az egészet.

DEv@ICL | Forrás: RM Photo – Mónika Rubin

Így hát a Pixel a SinnerS ellen fog szembeszállni, illetve az alsó ágon már ma este 20:00-tól láthatjuk a Squaredet a GameAgents ellen. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül összehozni a srácoknak, mi azért reménykedünk egy GA-Pixel összecsapásban.

Borítókép: Rubin Mónika, HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva