Counter Strike

Lassan itt az év vége, így tudtok szavazni az év legjobb játékaira!


A döntés a mi kezünkben van, így tudtok szavazni!

Lassan az év vége felé közeledünk, a piacot pedig nem valószínű, hogy bármely decemberben érkező új játék váltaná meg (bár ki tudja).  A Google segítségével tudtok szavazni az általatok legjobban kedvelt játékra úgy, hogy beírjátok a keresőbe a “The Game Awards vote”-ot, vagy egyszerűen csak a linkre kattintotok.

Ezután pedig a mindössze 21 kategória felett dönthetünk, mint például az Év játéka, a legjobb RPG, Stratégiai játék, Legjobb Indie fejlesztés. Ha csak az alábbiak közül egy kategória érdekel, akkor a Google-be az adott díj nevét kell beírnotok és utána azt, hogy vote, pl.: Game of the year vote


Persze az év legjobb esport játéka sem maradhat ki a szavazásból, ahol idén a CS:GO, a DOTA2, a League of Legends, az Overwatch és a Rocket League-re lehet szavazni. Na de nem áll meg ennyinél a szavazás, ugyanis miután kiválasztottad a kedvenced még van lehetőséged tucatnyi kategóriában dönteni, ehhez pedig a szavazatod leadása után a kép alatt található Szavazás folytatása linkre kell kattintanod!

A legtöbb kategóriában 90%-ban a zsűri, 10%-ban pedig a játékosok szavazatai döntenek majd.
Jó döntést kívánunk nektek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva