Counter Strike

Újabb két kupából esett ki a GameAgents, nagyon nem megy nekik a játék


Valami komoly probléma van a csapattal, tegnap este hatalmasakat lossoltak a srácok. Két meccs, összesen 0 nyert map.

ALTERNATE aTTaX (világranglista 53.)

Tegnap az x-bet.co-invitational kupán kaptak ki csúnyán az ALTERNATE aTTaX-tól. Nem ment jól a játék a srácoknak, sem a 8:16, sem a 6:16 nem túl impozáns eredmény. Nagyon sok furcsa, illetve fölösleges hibát követtek el, valószínűleg az is hátráltatta őket, hogy ZEN helyett mustang, a coach ugrott be játszani. Bár statisztikák alapján ez nem így jön le, ő volt a legjobb a csapatból. Lehet, hogy a WESG sokat kivett a srácokból, reméljük, hogy nincs semmilyen probléma, csupán rossz napjuk volt.

forrás: hltv.org

A csoportból még nem lehetelen a kijutás, az összdíjazás 3500$, ami elég szűkösen van szétosztva:

forrás: hltv.org

A két csapat idáig egyszer találkozott, akkor overtime-ban a németek nyertek. Ugyanebben a kupában nemrég a Windigo csapatának adták meg a kegyelemdöfést, most azonban nekik nem volt bocsánat.

Nexus (világranglista 44.)

Egy régi ismerőssel csapott még össze Gabessonék csapata, ezzel a felállással idáig háromból kétszer kerekedtek rajtunk felül, legutóbb viszont a mi fiaink nyerték a mérkőzést. Sajnos tegnap a mutató ismét nem a mi oldalunkra billent, ugyanis tegnap este 16:9-re elvesztette a GA a meccset. Amennyire rosszul ment koloRRR-nak a játék délután, annyira jól ment este, csapatából egyedül ő tudott pozitív K/D-vel végezni. Sajnos sikerült kifognunk de_cache-t, ami a statisztikák alapján a csapat egyik legrosszabb mapja, de a gyors BO1 ilyen: bármi megtörténhet.

forrás: hltv.org

Fel a fejjel, a sok gyakorlás, kitartás meghozza a gyümölcsét. Továbbá várjuk, hogy mi a helyzet ZEN-fronton? Forgatás, vagy igazolt hiányzás?

GameAgents 3-ból semmi, Wololos 3-ból három? De miért? Mi a különbség? – gamer.hu

A magyar csapat három meccset is tetemes előnyből bukott el, a spanyolok viszont három félig elvesztett meccset hoztak vissza a sírból. A spanyol mix csapat Kairi, loWel és mixwell vezetésével simán jutott le Kínába, pedig szoros meccsből bőven kijutott nekik! A csoportkörben a Major kvalira jutó Space Soldiers ellen 3:12-es hátrányban voltak a félidőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva