League of Legends

Update: Kicsinálták az AD topokat a PBE szerveren

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: Emote, PBE,

Öt teljesen új Emote-al bővült a bolt, van már itt a jóllakott Tahm Kenchtől kezdve a sírós kiscicáig minden!

Élő szerver

Öt teljesen új Emote került a League of Legends boltjába. Ezúttal Garent, Ahrit, Alistart és Tahm Kenchet ábrázolják a legújabb hangulatjelek, plusz most már Meowkai egyik sírós kiscicájával is kifejezhetjük magunkat a játékban!

Íme az új Emote-ok:

Az új Emote-ok tartják az eddigi árat, szóval 450 RP-ért kaparinthatjátok meg őket.

A legújabb hangulatjelek a következő nevet viselik:

  • You Get the Horns (Alistar hangulatjele)
  • Justice Garen-teed (Garen hangulatjele)
  • Unbenched (Tahm Kench hangulatjele)
  • Charmed (Ahri hangulatjele)
  • Sad Kitten (Szomorú cica hangulatjele)

Az Alistaros Emote külön öröm lesz az ADC és Support maineknek, mert valószínű a legtöbb Alistar játékos a tehenes skin tánca és az emote spammelésének váltakozásával fogja boldogítani az ösvényt!

PBE

Splash artok

Kaptunk két teljesen új Splash artot, egyet Poppy és egyet pedig Jinx téli skinjeire. Draven kinézetének Splash artja még úgy tűnik várat magára…

Ambitious Elf Jinx

 

Snow Fawn Poppy

Buffok és Nerfek

Cassiopeia

  • Twin Fang (E) képesség 40/47/54/61/68 helyett 40/50/60/70/80-ba kerül mostantól a PBE-n. Ez egy korábbi buff visszavonása, a Riot kissé erősnek gondolta a 68 manás E-t max szinten, ezért inkább visszatolták 80-ra.

Jarvan IV

  • Martial Cadence (Passzív) bónusz sebzése 10%-ról 8%-ra csökkent. Nem fogja teljesen ellehetetleníteni a Jarvan IV játékosokat ez a változtatás, de őszintén szólva jót tenne a játéknak, hogy ha ez a módosítás eljutna az élő szerverekre is. Brutális kombó a Duskblade + Passzív Jarvan esetében, nem lenne baj, hogy ha az a plusz 2% sebzés eltűnne az éterben.

Jhin

  • Deadly Flourish (W) sebzése vissza lett állítva a korábbi formájára. A Riot biztosan tesztelgeti, hogy mekkora a különbség a két verzió teljesítménye között. Ez még nem kizárt, hogy megjelenik a buff az élő szervereken is. ( 60/95/130/165/200 helyett 50/85/120/155/190 )
  • Curtain Call (R) sebzése pedig 60/130/200 helyett 50/125/200 lett. Ellenben az ultira jön a nerf, ami azért meglepő. Meglátjuk, hogy marad-e.

Malzahar

  • Nether Grasp (R) sebzését visszaállították, 125/200/275-ről 125/225/325-ra. Erről a változtatásról korábban már írtunk, már akkor sem értettük, hogy miért lépett ilyen drasztikusat a Riot, ám úgy tűnik a dupla nerfet megússza a spell, egyedül az AP arány maradt módosítva.

Ornn
Orrn mostanában annyi buffot kapott, hogy a végére már nem is számoltuk. A megjelenése óta folyamatosan csak kapta az erősítéseket, ám úgy tűnik, hogy végre benyal egy nerfet is. A W sebzése kétségtelenül irreális tud lenni bizonyos játékhelyzetekben, ezt a Riot is érzékelte, vissza is vesznek belőle:
  • Bellows Breath (W) sebzése 12/14/16/18/20%-ról 10/12/14/16/18%-ra csökkent.

A hősök mellé egy tárgy változtatást is kaptunk, ezúttal a Bramble Vest passzívja kapott egy kis átalakítást, ami nos, talán még sem annyira kicsi…

  • Passzív – Thorns
    • A passzív sebzése [A bónusz pajzs 10%-a ] helyett [3 plusz a bónusz pajzs 10%-a] lett.

Nézzük ez mit jelent gyakorlatban:

A Barmble Vest az élő szerveren önmagában tehát a bónusz páncélunk 10%-át csapja vissza támadásonként az ellenfélre. Ha kizárólag ezt a tárgyat viseljük, ez 3.5-es sebzés. Ha végig megy a PBE-n a módosítás és bekerül a jelenlegi tesztszerveres verzió az élő szerverekre, akkor már a játék elején közel megduplázhatjuk a sebzésünket az ösvényben! Ugyanis a garantált 3 sebzéshez fog hozzácsapódni a passzív 10%, ami kizárólag egy Bramble Vest esetében már 6.5-es sebzés! Tény, ez a 3 sebzés nem fogja megváltani a világot a játék kései szakaszában, azonban irreálisan erős tárggyá teszi a Bramble Vestet a korai szakaszra. RIP Fiora és társai…

Nektek melyik új Emote tetszik a legjobban?

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva