Counter Strike

Az új UPDATE 30-al lebutította az FPS-ünket, de 2 másodperc alatt megjavítható


Némi plusz fps-t is hoz és mikrolaggoktól mentesülhetünk, ha frissítjük az audio cache-t.

Korábban írtuk, hogy a legutóbbi update során javítottak a 3D hangokon, ám ismét elfelejtették az audio cache-t frissítését. Éppen ezért mikrolaggok és némi fps csökkenés jelentkezik szinte kivétel nélkül mindenkinél. Szerencsére ezt mi magunk is kijavíthatjuk két egyszerű paranccsal!

UPDATE: frissítették a Trust Factort a játékosok kérésére, plusz új kitűzők is érkeznek – gamer.hu

Ha szerda hajnal, akkor CS:GO frissítés, ezúttal a Trust Factor, pár apróbb javítás és zsír új kitűzők voltak terítéken. A szerda hajnali frissítésben ezúttal csupán pár kisebb módosítást találhatunk, de a felhasználók rábukkantak valamire, amit még a Valve nem aktivált. Javítottak a 3D hangokon, a gyors fordulások esetén sokkal reszponzívabbak, (így könnyebben megállapítható, hogy honnan jönnek a lépések.)

A következő parancsokat kell a konzolba beírnunk:

  • snd_updateaudiocache
  • snd_rebuildaudiocache
  • snd_restart

Ezt követően újból elindítjuk a játékot és már javítottuk is a problémát. Egyes felhasználók 30-40-es fps javulást tapasztaltak, hasonló eredmény várható tehát másoknál is:

Friendly Reminder! Use snd_rebuildaudiocache after today’s audio update to Fix FPS from GlobalOffensive

De ez persze nagyban konfigurációfüggő is, inkább a gyengébb PC-knél jön elő ez a 30-40-es szám. Az erősebb vasak már “csak” olyan 20 plusz FPS-t nyernek az apró trükkel:

Forrás: Reddit

Ami ennél fontosabb, hogy a korábban bent ragadt hangok miatti mikrolaggokat is megszünteti a cache újraépítése. Nem lesz kritikus helyzetben történő akadás vagy rángás, emiatt különösen ajánlott beírni a fentebbi parancsokat.

Kivétel nélkül mindenkinek, ártani biztosan nem fog!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva