League of Legends

Ez a Graves játékos nem csak az új skinjét villogtatta meg!


Új értelmet nyert az egyszemélyes osztag kifejezés. Már csak az a nyomorult szivar hiányzik a szájából...

A hetedik szezon egyik legmegosztóbb karaktere végül Graves lett, aki nem teljesítményével, hanem év végi kinézetével érte el ezt a titulust. Sokan egyáltalán nem értettek egyet a Riot döntésével, hogy Graves kapja a szezonvégi Victorious skint, ám ez egy pillanatig nem tántorította el a szervezetet attól, hogy végül a lövészből lett dzsungeles kapja a skint.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ingyen kapott kinézetet elkezdik spammelni a játékosok és pillanatokon belül káosz alakul ki a karakter választási és győzelmi aránya körül. Idén sem volt ez másképp, hihetetlenül sok kezdő Graves játékos jelent meg varázsütésre az alsóbb szinteken (Gold, Plat), ez pedig sokak játékélményét roncsolta.

A fenti videóból láthatjuk, hogy IWMC nem ezek közé a játékosok közé tartozik. Ugyan villogtatja a legújabb kinézetét, ám mindezt megtámasztja tiszta játéktudással. Egyedül ment neki a 3, éppen Baron Nashort csapkodó ellenfélnek, miután sikeresen ellopta az epikus szörnyet, lepuffantotta az ellenfeleket, majd még arra is maradt ereje, hogy felkutassa a környéken rohangáló neyediket, Gangplanket. Sima Baron lopás és egy nem hivatalos Quadra Kill.

Minden csapatba ilyen jungler kéne és akkor nem lenne baj a meccsekkel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva