League of Legends

A játékosok döntöttek: Ezek a legidegesítőbb Emote-ok!


A legújabb hangulatjelek nem csak saját magunk kifejezésére valók, rendesen fel is tudjuk bosszantani velük az ellenfeleink.

A League of Legends egyik legújabb lehetőségei a hangulatjelek, vagy angol megnevezésükkel Emote-ok, amik alapvetően arra lettek kitalálva, hogy chat használata nélkül kifejezzük magunkat játék közben. Persze már a bejelentésükkor lehetett tudni, hogy nem lesz ennyire egyszerű a rendszer, mivel ezeket a felugró képeket az ellenfeleink is láthatják. Ugyan a Riot adott egy opciót azoknak, akik ismerik gyengeségeiket és kikapcsolhatóvá tették ezt a funkciót, sokan nem élnek ezzel, hanem inkább fortyognak magukban…

Az egyik közösségi fórumon el is indult egy szavazás, annak az érdekében, hogy megtalálják a League of Legends legidegesítőbb Emote-ját. Végül egy egész lista készült az élvonalból, sőt, külön csoportokat is alkottak nekik. A rangsorolás a D csoporttól indul, ebbe a halmazba kerültek azok az Emote-ok, amik majdhogynem hidegen hagyják az ellenfeleket. A C csoport tagjai már megmozgatják a játékosok emócióit, de közel sem annyira, mint a B vagy az A csoport képviselői. A csúcs pedig az S csoport, ahol egyetlen Emote tanyázik. Ez a hangulatjel az internet népe szerint sokszor előhozza azt a hihetetlen mértékű tiltet, ami már a Nexus leborulása előtt előidézheti a vereséget. Na de nézzük is a listát:

D csoport

Minden olyan Emote, ami nem került fel név szerint a listára.

C csoport

Despair

Happy to See You

Surrender at 20

B csoport

Catch Me If You Can

Clean

Unbenched

A csoport

According to Plan

Nice Try

Thumbs Up

Does Not Compute

Végül pedig az abszolút győztes, sokak átvitt értelmű agyvérzésének okozója, a League of Legends hangulatjelek ura:

S csoport

M’Pingu

Oh igen, M’Pengu a játékosok legnagyobb rémálma, ha hangulatjelekre kell reflektálniuk, és hát ezzel a döntéssel egyet kell hogy értsünk. Nem igazán tudunk elképzelni annál irritálóbb pillanatot, amikor egy összecsapás végén az ellenfelünk elvergődik 1 HP-val, majd az arcunkba villant egy cilinderét emelő, arrogáns pingvint, mialatt nálunk elszürkült a képernyő és várjuk, hogy újra akcióba lendülhessünk.

Nektek melyik Emote a kriptonitotok?

 

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva