Counter Strike

Megvan a WESG döntő időpontja, kapjátok a popcornt mert hosszúhétvége lesz!


A CS:GO történelme legnagyobb versenyét pont a nekünk legjobb időpontban tartják!

Ennél nagyobb szerencsénk nem is lehetne, ugyanis 2018 március 12. és 18. között tartják a WESG döntőt Kínában. De hogy miért is szerencse ez? 2018-ban március 15. csütörtökre esik, azaz csütörtök-péntek-szombat-vasárnap nem kell iskolába menni! Tehát ha éppen nem kirándultok, vagy utaztok el valahova a családdal, haverokkal, akkor nyugodtan nézhetitek a streamet. Az biztos, hogy megéri majd, hiszen minden idők legnagyobb összdíjazású CS:GO versenye lesz!

Természetesen a gamer.hu stábja elhozza nektek a közvetítést is, az 1,5 millió dolláros eventről!

Sok még a kérdés a fejekben a versennyel kapcsolatban, ugyanis eddig csak az európai együttesek, illetve 1 kínai csapat van ott fixen a 32 között. A többi kvalifikáció a tél során zajlik le, hasonló módon, mint a barcelonai. Jelenleg ezeket a csapatokat ismerjük, hozzájuk csatlakoznak még az amerikai, illetve az ázsiai kvaliról.

hltv.org

Amerikából esélyes, hogy az SK, a Cloud 9, a Mythic, illetve a Swole Patrol (freakzoid, és hasonló kaliberű játékosok) kijutnak a kínai eventre. De ki tudja mit hoz a jövő. Az amerikai selejtező 2018 február 1-5-ig, az ázsiai január 11-14-ig lesz megtartva. Ha ezek lefutnak, a mezőny végre teljes lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva