League of Legends

Riot Games: “Nincs tervben változtatás Varus játékmenetét illetően!”


A teljesen új háttértörténet okán sokak azt gondolták a Riotnak nagyobb tervei vannak Varus-szal, ám Meddler gyorsan lezárta ezt az ügyet.

Varus egy teljesen új történetet kapott, amit a Riot szokatlanul nagy dobra vert. Kapott új képregényt, zenei videót, s egy rövid ideig az összes League of Legends-hez köthető média felület ezen pörgött. Sokan egyből úgy gondolták, hogy a szervezet nem áll meg ennyinél, drasztikus változást vártak a lövész kapcsán.

Ha kihagytad Varus képregényét, vagy új videóját, akkor gyorsan pótold, ugyanis megéri időt szánni rá. A bosszú klisét kivágva az ablakon, Varus mostantól egy három az egyben karakter, két emberből és egy Darkinból áll. Ahogy Aatrox, vagy Rhaast (Kayn Darkin formája) esetében is, a Varus név már nem magát a karaktert, hanem a fegyvert jelöli.

Egy szó, mint száz, ez a nagy átalakítás több ADC main nyugalmát is megzavarta, így azok kapva kaptak az alkalmon, hogy letámadják a hivatalos League of Legends Boards fórumot a “Hagyjátok békén Varus játékmenetét!” posztokkal.

Maga Riot Meddler reagált a posztokra:

“Egyáltalán nincs tervben Varus játékmenetének megváltoztatása. Valamikor tervezek alakítani rajta egy kicsit, egy plusz effektet szeretnék adni a lehetőségeihez, de ezen felül semmi mérvadó változásra nem kell számítani. Sőt, ez a módosítás sem a közeljövőben fog érkezni, lehet bele se fér a következő évbe.”

Blight Crystal Varus hőskinézet

Sokan nem tudják, hogy egyébként maga Meddler tervezte anno Varust, így sokan kíváncsiak voltak az eredeti tervező véleményére is az esetet illetően, elvégre félig-meddig mégis csak az ő munkáját vágták ki az ablakon.

“Összességében nekem nagyon tetszik ez az új irány. Valmar és Kai kapcsolata nagyon megindító, tetszik ahogy illeszkednek Runeterra világába. Ráadásul a megszokott kettő az egyben formula bővítése még több lehetőséget ad a későbbiekre, ha Varus-t bele szeretnénk keverni további érdekes helyzetbe, történetbe.”

Persze azért a tervező hozzátette, az eredeti bosszú-sztori hiányozni fog neki, ám elismerte, ezzel az új verzióval sokkal több lehetőség nyílik a jövőre nézve. Jobb ez így, mint volt.

Te mit gondolsz az új történetről?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva