Counter Strike

“Kritizálod a rendszert? Akkor kitiltunk!” – Nagy gáz van az ESEA körül

Sn0w - Farkas Máté - 6 éve Címkék: cs, cs:go, esea,

Mostanában egyre több Rank S-ben lévő játékost tiltottak ki az ESEA-nál.

Egy Rank S-ben lévő játékos nagy vihart kavart a mai nap, mivel állítása szerint az ESEA mindegyik játékost kidobott a Rank S-ben lévő ligából, akik a rendszerrel szembeni nemtetszésüket fejezték ki.

A kitiltott játékosok között több ismert név is van, például a Vega Squadron egyik játékosa, illetve RandomRambo, aki elég ismert lett korábban azzal, hogy sikerült Global Elite-ig jutnia úgy, hogy csupán pisztollyal játszott.

De hiába, ha az ESEA adminok önkényes kiskirályként bánnak a felülettel:

Bunkó üzenet, hatalommal való visszaélés és nyilvános rinyálás – balhé az ESEA körül – gamer.hu

Úgy tűnik az ESEA-n főben járó bűn, ha valaki beszól egy adminnak. Rank S játékost bannoltak személyes okok miatt. Személyes okokat szakmai vonalra terelni cseppet sem profi. Sajnos azonban ezt a hibát gyakran elkövetik a nagy egóval és magas pozícióval egyszerre megáldott emberek. Vagyis röviden, tömören: visszaélnek a hatalmukkal.

Lobanjica a következő kitiltott játékosokról tud:

EXUS,
Mertz,
RandomRambo,
Kalle,
Khobra,
Borup,
Spaze,
Spiker,
Kibaken,
Zore,
Lukkjje,
Pounh,
JR,
Chopperis,

Hogyan tovább?

Ezek után nem lehet majd bírálni az ESEA-t, különben kitiltanak? Elég érdekes rendszer minden esetre, de az ESEA válasza nem túl biztató, úgy tűnik tényleg van valami  Lobanjica felvetésében és tényleg bannolják azokat a játékosokat, akikkel probléma van, adott esetben a rendszer ellen szólalnak fel.

Az ESEA válaszolt

Azokat az embereket, akik jól szerepeltek az MDL ligában, kitüntették és magasabb rangba, épp a Rank S-be tették be az adminok. Ellenben aki inaktív volt, vagy  probléma volt vele, azokat visszatették a Rank G-be.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva