League of Legends

Decemberben saját, extra frissítést kapnak a toposok!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: patch, top,

Még sem a 7.24-es számozott frissítés lesz az utolsó, amit idén a League of Legends játékosok kapnak.

A december rendhagyó lesz a frissítések terén, ugyanis kapni fogunk egy megszokott felépítésű főfrissítést, amit normálisan számozottan, 7.24-ként fogunk megkapni. Ez a frissítés tartalmazni fog új skineket, játékmódot, karakterváltoztatásokat, rúna módosításokat, tehát olyan lesz, mint az összes többi eddig tapasztalt patch. Majd pedig, mindezek után érkezni fog egy 7.24B frissítés, ami sokkal fókuszáltabb változtatásokat fog hozni, ám semmi plusz extrát nem fog tartalmazni.

Riot Maple Nectar elmondta, a 7.24 “második fele” nem lesz olyan sokrétű, mint a december 5-én, 6-án megjelenő 7.24 (régiótól függ a megjelenési dátum!), sokkal inkább egy lane-specifikus patch-re kell majd számítani, amivel nem lesznek készen az alap frissítés megjelenésének idejére, így egy héttel valószínűleg később fog megérkezni.

A rioter a következőket mondta az “ünnepi patch” kapcsán:

“Nem voltunk teljesen biztosak abban, hogy egy olyan komplex és újszerű rendszer bevezetése után, mint az új rúnarendszer, egészséges a játékra nézve, hogy ha kiveszünk egy hónap szabadságot és hagyjuk, hogy a 7.24 egészen a 8.01-ig kitartson, ami valószínűleg csak valamikor január közepén fog érkezni. Így beiktattunk egy köztes frissítést, ami ugyan nem tartalmaz annyi mindent, mint egy normál számozású frissítés, ám mégis életben tartja a játékot és reagál az élő helyzetre.”

Arról, hogy mire számíthatunk ebben a frissítésben Maple Nectar csak annyit árult el, hogy kizárólag játékegyensúlyt érintő változásokra kell számítani, s ezeket is leginkább a felső ösvényre tervezik!

“Valószínűleg alap adatok fognak változni, egy-két képességet szeretnénk módosítani, valamint az is lehetséges, hogy pár tárgy is változik. Van egy konkrét karakter-és tárgycsoport, amin dolgozunk, meglátjuk mennyi lesz kész ezek közül. Elsődlegesen a felső ösvényt célozzuk meg, ott is a Harcos/Fighter típusú karaktereket (Fiora, Riven, stb.), de persze ez nem jelenti azt hogy ezek a változtatások nem érinthetnek más pozíciókat. Ami viszont biztos, hogy ez a frissítés kizárólag a játékegyensúlyt fogja érinteni, NEM lesznek új kinézetek, vagy játékmódok!”

Ez után a két decemberi frissítés után tehát valószínűleg január 10-e környékéig már nem lesz semmilyen változás a játékban, úgyhogy hozzá kell szoknunk majd egy ideig a 7.24B hozta módosításokhoz. Reméljük nem lesz túl nagy káosz a vége.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva