Counter Strike

DEv nem hazudott, a Pixel jelenleg a legerősebb hazai csapat


És nem is kicsit, 2:0-ra csapta szét a SinnerS csapatát, akik a végére azt sem tudták, hol vannak.

Nagyon szépen játszottak a magyar srácok, rendesen megbosszulták azt, amit a SinnerS tett a GameAgents ellen. A PIXEL már fixen utazik az offline LAN döntőre, amit Romániában rendeznek meg.

Újabb balszerencsés verseny. A GameAgents kiesett a SEC-ről (is), de nagyon kicsin múlott

Bodito és DEV abszolút carryzték a játékot, esélyt sem hagyva az ellenfélnek, az offline döntőn szokásosan 4 csapat lesz lent, még egy csapat a felső ágról, vagy a Bpro, vagy a Witouth Warning, az alsó ágról akár még a SinnerS is megérkezhet, ugyanis ha ők nyerik meg az alsóági döntőt, ők utaznak, azonban az alsóági döntő előtt mindenkire vár még egy meccs, mielőtt bármilyen lan spot eldöntéséről esne szó. Jól számoltatok, ugyanis ez csak 3, a 4. csapat egy román együttes lesz.

A meccs infói | Forrás: hltv.org

Legutóbb az óvások után kérdeztük DEv-et a jelenlegi magyar csapatok helyzetéről, illetve a visszatéréséről és azt azt állította, hogy mindenféle túlzás nélkül szerinte a Pixel a legerősebb magyar csapat jelenleg, mivel a GameAgents pszichés állapota nem a legjobb az utóbbi időben. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy igaza volt DEv-nek, ugyanis ők már egészen biztosan utaznak a LAN-ra!

“Ha kikapunk se fogunk oszlani, vagy embert cserélni” – DEv villáminterjú

Gratulálunk és hajrá Pixel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva