Counter Strike

Újabb balszerencsés verseny. A GameAgents kiesett a SEC-ről (is), de nagyon kicsin múlott


Úgy néz ki, hogy még mindig nem heverték ki a srácok a WESG-et. Ez most egy SEC kiesésbe került, ahol meccset se nyertek végül.

Nagyon kicsin múlott, hajszálnyival maradtak le a fiúk a végén, így viszont búcsúznak a SEC kvaliról. A Squaredet a PIXEL küldte alsóágra, de sajnos Gabessonéknak nem jött ki jól a lépés ezzel az újrajátszós történettel. A csapat az összes jelenlegi netes kupájáról kiesett, egyelőre nem tudjuk, mikor láthatjuk őket újra tétmeccsen a pályán.

Breaking: A rengeteg óvás miatt, újrarendezik a SEC rájátszást

Úgy néz ki, még mindig “nem épült fel” teljesen a team a barcelonai event után, amit ők hatalmas kudarcnak élnek meg. koloRRR streamjében hangzott el, hogy:

nem hiszem el egyszer jutunk ki valahova, majd kapunk egy Tier 1 groupot.

Sajnos jogos, nehéz volt a csoport, így érthető a jelenleg tapasztalható motiválatlanság is a csapatnál. De lassan fel kell állni belőle, mert ennek nem lesz így jó vége. A SEC rájátszásban meghívással érkeztek, de egy meccset sem sikerült nyerni, kipottyantak 2 bukó után. Ez sem épp önbizalomnövelő, és sajnos a döntő meccsen két 16:14-re elbukott map sem éppen motiváló dolog.

hltv.org

Az alábbi klip mindent elmond a GA jelenlegi pszichés helyzetéről, ebből minél hamarabb fel kell állni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva