Hearthstone

Gyenge a Control Warrior? Ezt mondjátok Fibonaccinak!


64 százalékot hozott a szezonban az N'Zoth pakli.

Rengetegszer említettük már, hogy az egyes paklik átlagos erőssége csak afféle iránymutató: a tapasztalat és a játéktudás alaposan befolyásolni tudja a győzelmi arányt. A Hearthstone talán legnagyobb Warrior mainje, Fibonacci ezt újfent bizonyította, nemes egyszerűséggel meghazudtolta ugyanis a statisztikákat.

A számok szerint a Control Warrior borzasztó gyenge, 38% az átlagos winrate-je. Fibonacci ezzel szemben 64%-ot hozott a paklival az előző szezonban.

Fibonacci összesen 263 meccset játszott az N’Zoth Control Warrior deckjével novemberben , abből 168-at tudott megnyerni. Íme a bizonyíték:

Kép: Twitter

De hogyan lehetséges, hogy valaki ennyivel jobban tud szerepelni egy paklival, mint mások? Leginkább két tényező együttes hatásáról van szó:

  • Fibonacci tényleg elképesztően tapasztalt, lényegében Warriorral kel és fekszik, mindenkinél többet tud a class-ról.
  • Mivel a pakli nincs metában, ezért kevesen tudnak ellene optimálisan játszani, ezt egy jó player könnyen ki tudja használni.

A pakliban a Mountainfire Armor és a Direhorn Hatchling képezik az N’Zoth szinergiát, ami elsőre nem tűnik soknak, ám a Dead Man’s Hand segítségével könnyű duplikálni az ősi istent, így a második már tényleg óriásit szólhat. Ott van emellett a pakliban Fibonacci új kedvence, King Mosh is, melynek kedvéért még a Brawl is kikerült – a különféle Whirlwind effektekkel ez fix board clearként működik, ami után ráadásul egy brutál test is marad még az asztalon. Őt sem rossz duplázni a Dead Man’s Handdel.

Fibonacci N’Zoth Control Warrior paklija.
Kód: AAECAQcG4KwCgq0C0cMCjs4CoM4Cn9MCDJADogTUBPwEkQb/B7II+wzGwwKixwLKzQLMzQIA

Fibonacci esete jól mutatja, hogy kellő gyakorlással és kitartással az off-meta paklikkal is simán lehet jó eredményt elérni – ő egészen #14 Legendig menetelt a fenti deckkel, alaposan rácáfolva a statisztikákra. Ha tehát szereted ezt a paklitípust, akkor a fenti listával érdemes próbálkozni, de figyelem: senki se számítson instant sikerélményre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva