Counter Strike

“Ha kikapunk se fogunk oszlani, vagy embert cserélni” – DEv villáminterjúA Pixel egyedüli magyar csapatként jutott a SEC 6. szezonjának offline döntőjébe, december közepén a nemzetközi mezőnnyel is összemérik LAN-tudásukat!

Nagyon felemás évet zár idén a Pixel, ez már biztos! DEv körül folyamatosan cserélődtek az emberek, az év első fele túl sok sikert nem is hozott nekik.

DEv időközben visszavonult, megint … Aztán mégis visszatért, megint …

Őszre fel is éledt a csapat és egy ICL győzelem után most egy nemzetközi verseny LAN-döntőjére is lejutottak.

DEv nem hazudott, a Pixel jelenleg a legerősebb hazai csapat – gamer.hu

És nem is kicsit, 2:0-ra csapta szét a SinnerS csapatát, akik a végére azt sem tudták, hol vannak. Nagyon szépen játszottak a magyar srácok, rendesen megbosszulták azt, amit a SinnerS tett a GameAgents ellen. A PIXEL már fixen utazik az offline LAN döntőre, amit Romániában rendeznek meg. Újabb balszerencsés verseny.

A siker kapcsán és a valóban elég vegyesre sikerült 2017-es év hajrájára fordulva ki is kértük DEv véleményét a dolgokról. Önbizalomban továbbra sincs hiány, de azért jókat mond az vén róka!

2017-ben folyton azt ígérted, hogy a Pixel lesz az ország legjobb CS:GO csapata. Most a SEC-en úgy tűnik ez tényleg összejön, akkor ez most a legjobb lineup idén?

DEv: Határozottan jók vagyunk és szerintem igen. Ez most a legerősebb és hát a legsikeresebb Pixel felállás. A számok és az eredmények mind magukért beszélnek. Egymás ellen ugyan nem játszottunk a GameAgents ötösével, viszont mindkét ellenfelünket megvertük, akiktől ők kikaptak. 😉

Vajon meddig jutott volna, ha ez a csapat is indul a WESG-en?

DEv: Ez már sosem derül ki. Szerintem a csapat mostanra ért össze, és egyre erősebbek vagyunk. Tökéletesen minden a maga idejében történik, ez most így jó, így szép. A következőn meg majd indulunk és jól megnyerjük ?

És mi lesz a SEC döntővel? Ott mire számítasz magatoktól ?

DEv: Az igazat megvallva, szeretném ha nyernénk. Minden esélyünk meg van rá, és ha ez sikerül akkor megnyílnak a dolgok még jobban előttünk. Talán még egy rendes Orgot is sikerül akasztani végre magunknak. Tehát a cél az 1. hely!

Nofene! Org váltásra készültök? Mi a baj a Pixellel?

DEv: Semmi baj nincs a Pixellel, de ha már komolyan csináljuk, akkor szeretnénk ezt szervezeti szinten is profin űzni. Rendes szerződéssel, fizetéssel.

És mi lesz, ha nem lesz se SEC győzelem se rendes fizetés? Ugye nem vonultok vissza tizedjére is idén?

DEv: Biztos szomorúak leszünk, de nem szeretnénk feladni. Minden vereségből tanulunk, reméljük erre most nem kerül sor. De ha kikapnánk akkor sem fogunk oszlani, sem embert cserélni. Ez a Pixel így Pixel, ezzel az 5 emberrel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva