Counter Strike

Edward átélte minden CS:GO játékos LAN rémálmát: az oldalra fordulást


Az élő versenyek előnye, hogy érzitek a csapattársakat, mennek a pacsik és a kiabálások. De megvannak a hátrányai is, könnyebb elvonni a figyelmet.

A jelenlegi profi mezőnyben kevés olyan rutinos játékos akad, mint amilyen Edward a Na’Vi-ban. 2010-ban mindent megnyertek a kor aranycsapatával, és azóta is vannak jó pillanatai az együttesnek. A hétvégén például behúzták a DreamHack Wintert döntőjét, ami egy bosszantó hiba miatt is emlékezetes marad Edward számára.

A Na’Vi játékosa ugyanis meccspontnál talán nem értette tisztán, mit kér tőle Zeus, a csapat irányítója, ezért visszakérdezett. Ebbe a visszakérdezésbe azonban egy picit belehalt.

A közös játék egyik hátránya, hogy ha ott vannak melletted a társak, hajlamos leszel “velük” beszélgetni és feléjük fordulni az infóknál. Az igazi pech csak az, ha az ellenfél pont ekkor jelenik meg a képernyődön, mikor mással vagy elfoglalva. Edward most pontosan ezt élte át, ráadásul mappontnál. Látható a képernyőn is, hogy nem győzött bosszankodni, miért nem volt elég csak beszélni a társakkal, minek a forgás?!

Ha emlékeztek rá, GuardiaN is került már hasonló szituban, őt vakarózás közben lepték meg egy rush-sal az ellenfelek:

Na erre mit mondott volna magyarul GuardiaN? Fél kezes AWP kill vakarózás közben! – gamer.hu

A FaZe szó szerint fél kézzel is elbánt a Cloud9 ötösével, GuardiaN egy helyben állva lövöldözte halomra Stewie-t és csapatát. Tökéletes időzítéssel érkeztek miden a C9 játékosai miden, hiába tartotta le GuardiaN AWP-vel a szöget, épp akkor kezdett vakarózni, mikor beindult a roham.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva