Counter Strike

Nem bűnös! Felmentették a milliókat elcsaló Gambling oldal tulajdonosait


Saját oldalukon játszottak, manipulálták a végeredményeket és mégsem ítélte el őket a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság. Megúszták figyelmeztetéssel.

A CSGO Lotto sztoriját biztosan sokan ismerik, akik még nem, azoknak egy gyors összefoglaló:

A CSGO Lotto Gambling oldal 42%-ban Trevor “TmarTn” Martin and Tom “ProSyndicate” Cassell tulajdona volt. Ezzel nem is lenne gond, ha nem készítettek volna olyan YouTube videókat, amikben “véletlenül” hatalmas összegeket nyernek, minimális esélyről.

De sajnos készítettek, ráadásul más videósokat is bevontak a dologba, akik szintén tudták előre a manipulált eredményeket. Ezzel pedig azt mutatták a nézőknek, milyen könnyű ezen az oldalon profitot termelni.

Valójában azonban loptak, hiszen manipulálták az eredményeket, és hazudtak amikor a könnyű pénzszerzés látszatát keltették. És elfelejtettek szólni arról is, hogy azért nyomják ennyire a CSGO Lottót, mert részesedésük van a bevételből.

Az USA Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága azonban most mégis felmentette őket. Egy szigorú figyelmeztetéssel útjára engedte a két társtulajdonost, akiknek innentől fel kell tüntetniük, ha saját érdekeltségükbe tartozó oldalon játszanak.

És ennyi … ez a büntetés!

A következő 10 évben folyamatos beszámolási kötelezettségük lesz a pénzmozgásaikról és befektetéseikről, de ez már könnyen kezelhető. A nagy balhét ugyanis pont most úszták meg!

A velük együttműködő streamerek laza 6000 dolláros gambling helyzeteket nyertek, az után szinte már semmibe nem kerül felveni pár könyvelőt 10 évre, hogy beszámolókat küldjenek a Bizottságnak.

Az USA Szövetségi Kereskedelmi Bizottságából többen is fellebbeztek a döntés ellen, gusztustalannak minősítve a döntést. Sőt, szerintük egy hatalmas bírság és a börtön lenne az alaphelyzet, nem a felmentés!

Forrás: FTC.gov

A döntéshozókat azonban nem győzte meg a pár ellenkező és véglegesítették az ítéletet.

A srácok tehát megúszták és bár mostantól kizárt, hogy hasonlóba keveredjenek, ez nem vigasztalja a skinjeiket és pénzüket elvesztő felhasználók százait.

Reméljük közületek senkit nem érintett a CSGO Lotto körüli balhé és csak kívülállóként szörnyülködik mindenki a dolgon, nem érintett áldozatként.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva