Counter Strike

BM késelés éles meccsen, stabilitás és folyamatos fejlődés – ezek miatt megasztár


A Na'Vi fiatal motorja a DreamHack Winter alatt is MVP lett, de teljesítményére egész évben nem lehetett panasz!

Mióta s1mple a Na’Vi-ba igazolt, szó szerint napról-napra fejlődik. Kezdetben, még seized irányítása mellett kicsit olyan volt a helyzet, mint anno a Liquidben.

Gyenge kezű IGL volt mellette, ami teret engedett kicsit öntelt stílusának, ment a saját feje után.

S1mple bár skilljét tekintve bőven kiforrott játékos, a kör eleji és kör közbeni döntései alapján látszott, túl agresszív egy megfelelő irányító nélkül. Mióta azonban megjött Zeus és elkezdte jól használni őt, mindennapos a fejlődése!

Forrás: Reddit

Szépen biztosan kúszik fölfele a HLTV ratinget mutató sáv, de mióta Zeus is ott van (2017 őszétől), azóta csúcsosodott ki igazán!

Ettől függetlenül persze a stabilitás s1mple egyik legkiválóbb tulajdonsága, nála nincs olyan, hogy bal lábbal kelne fel. Amit tud, azt mindig tudja, a Na’Vi-s versenyeken 0.99 volt a legrosszabb statja eddig.

Mindegy, hogy online vagy offline, mindegy hogy a csapat első vagy utolsó, s1mple mindig képes a maximumot nyújtani!

Forrás: HLTV

A DreamHack Winter MVP címe sem magától hullott az ölébe, 7 mapon a +100-as K/D közelébe kerülni szinte hihetetlen teljesítmény. Az 1.51-es rating pedig nem csak a mezőny legjobbja.

Ez a LAN teljesítmény s1mple egész eddigi karrierében rekord!

Az eddigi csúcs még 2015-ből egy DreamHack a FlipSid3 tagjaként, akkor 1.46-ig jutott. De a mostani DreamHack győzelemmel ezt is túlszárnyalta:

S1mple, s1mple és s1mpe! A Na’Vi simán letarolta a DreamHack mezőnyt – gamer.hu

A Na’Vi-t rég láttuk már ilyen pazar formában. Reméljük megmarad a lendület januárra is, mert ez valami hihetetlen, amit felmutattak! Annyi idő után, végre ismét sikerült első helyezést elhoznia a Na’Vi-nak, ráadásul olyan játékkal, hogy mindenki csak nézett. Az utóbbi időben már láttunk némi reménysugárt a csapat életében, ehhez pedig electronic átigazolása is nagyban hozzájárult.

S1mple-t lehet utálni rámenős és öntörvényű stílusáért, vagy éppen szemtelen ingame megoldásaiért. De el kell ismerni, aki ilyen statokat hoz, és még BM késeléseket is meg mer húzni egy DreamHack döntőben, az megérdemli, hogy beszéljenek róla:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva