Fifa

Kapusgól? Ennél aktuálisabb nem is lehetne a FIFA 18 egyik legbosszantóbb bugja


Amíg nem javítják a hibát, addig nem érdemes gólt szerezni a kapusokkal.

Szenzációs képsorok járták be a mostani hétvégén a sportsajtót, megszerezte ugyanis első pontját a Serie A sereghajtója, a Benevento, méghozzá egy nem akármilyen találattal: a hazaiak kapusa (!), Alberto Brignoli az utolsó utáni pillanatban, a 95. percben egyenlített a Milan ellen egy fantasztikus fejessel, beállítva ezzel a 2:2-es végeredményt.

Oké-oké, de hogy jön ez a FIFA 18-hoz? Leginkább úgy, hogy miközben a tévénézők a fenti kapusgólon ámuldoztak, addig a FIFA játékosok éppen a kapusgólok miatt bosszankodhattak. Van ugyanis egy rendkívül bosszantó bug a játékban, melynek következtében ha a hálóőrünkkel szerzünk gólt, akkor egy soha véget nem érő ünneplés kezdődik.

A soha véget nem érőt tessék szó szerint érteni: várhatsz bármeddig, a játékosok nem fogják abbahagyni a tapsolást és a mérkőzés sem ér véget. Ami leginkább azért problémás, mert kizárólag úgy lehet véget vetni ennek, ha kilépsz, ekkor azonban bukod az eredményt – egy online meccsen ez különösen fájó lehet.

Íme a videós bizonyíték a fentiekre:

PC-n azóta már javították a hibát, a konzolos verzióknál azonban még mindig jelen van a bug.

Ha tehát nem szeretnél pórul járni, akkor semmiképp se szerezz gólt a kapussal, legyen az akár tizenegyes, akár szabadrúgás.

Reméljük, hogy az EA Sports mielőbb megszereli ezt a bizarr hibát PS4-en és Xbox One-on is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva