Counter Strike

S1mple, s1mple és s1mple! A Na’Vi simán letarolta a DreamHack mezőnyt


A Na'Vi-t rég láttuk már ilyen pazar formában. Reméljük megmarad a lendület januárra is, mert ez valami hihetetlen, amit felmutattak!

Annyi idő után, végre ismét sikerült első helyezést elhoznia a Na’Vi-nak, ráadásul olyan játékkal, hogy mindenki csak nézett. Az utóbbi időben már láttunk némi reménysugárt a csapat életében, ehhez pedig electronic átigazolása is nagyban hozzájárult. Úgy tűnik, hogy végre meghozta gyümölcsét a kivásárlás, hiszen a fiatal orosz tehetség volt a döntőben a legtöbb fraget szerző játékos.

Döntő bracket | Forrás: HLTV

Persze a Na’Vi-ban Zeus-on kívül mindenki plusz K/D-ben volt, ebből is látszik, hogy a mouz sokat nem tudott tenni a döntőben. A Cobblestone volt a mouz választottja, de nem igazán értette a Na’Vi, hogy miért pont ezt választották, hiszen nem tartozik a mouz erősebb pályái közé, így gyakorlatilag úgy gázoltak át rajtuk, ahogyan akartak.

Az Infernón pedig már úgy tűnt, hogy a mouz visszahozza, hiszen 9 kört sikerült a terror oldalon hozniuk. Innen már csak nyerni kellett volna az előnyösebb CT oldalt és máris 1:1. De amint a Na’Vi Terror oldalára került a sor, úgy húztak be villámgyors 10 kört, ahogy a nagykönyvben meg van írva. De hát mit is várunk egy olyan csapattól, ahol jó formában van electronic és s1mple is…

Ember legyen a talpán, aki ilyenkor meg bírja állítani ezt a két tehetséget.

Kezdetnek electronic lőtt 4-et a második pisztolykörben, majd ezek után csupán 2 kört sikerült hoznia a mouznak. Egyszerűen nem találták az ellenszert a Na’Vi-ra, ami nem csoda, hiszen régen játszott már ennyire jól együtt a csapat. A BO3-ból így csupán 2 pályát játszottak le, de a két pálya közül is egyedül Inferno volt az, ahol nagyjából kiegyenlített mérkőzést láthattunk. Így megszerezte az első LAN győzelmét az idei éven a Na’Vi. A WESG európai döntőjét ne vegyük most ide, ott csak a csapat 3 tagja volt az ukrán mix tagja, ez az első hivatalos Na’Vi win 2017-ben.

De hát jobb később, mint soha!

A Majorön kíváncsiak vagyunk, hogy fog-e tartani még a lendületük, reméljük hogy hasonlóképp fognak játszani ott is!

A győzelem | Forrás: HLTV

A DreamHack Winter 2017 MVP díját pedig természetesen nem más kapta, mint S1mple, aki végig egy stabil pont volt a csapat számára, nélküle egészen biztosan nem jött volna ez a győzelem össze a csapatnak.

A DreamHack Winter 2017 végleges eredménye:

1. Ukraine Natus Vincere – $50,000
2. Europe mousesports – $20,000
3-4. France EnVyUs – $10,000
3-4. Kazakhstan Gambit – $10,000
5-6. Denmark Heroic – $3,000
5-6. Germany BIG – $3,000
7-8. Canada Rise Nation – $2,000
7-8. Denmark North Academy – $2,000

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva