Counter Strike

Három MM-re és Wingmanre is tökéletes, pofon egyszerű wallbang Cobblestone-on


Egyszerű megtanulni őket, és fix alappozikat lehet kiszedni velük. Itt szinte mindig áll valaki MM-en, ingyen kill lehet a kör elején.

Cobblestone-ra eddig is sok wallbanget láttunk már (például ezt itt JDM-től) de ez a mostani három talán az eddigi leghasznosabb gyűjtés. Mindegyik terror oldalon fog ingyen killt hozni, vagy nagy előnyt hozni.

Alappozikra tüzelhetünk ugyanis velük, és vagy beesik a kill, vagy biztosra tudhatjuk, hogy nem áll ott senki. Ezért nem kell letartani, gránátozni vagy félni tőle. Ha a wallbang nem adta be, az ott szinte fixen üres lesz.

A CT-k alapfelállása 2 A, 3 B a legtöbb esetben, ezt kell megtanulni kihasználni.

Az “A”-t védők közül egy hosszú egy közép, és a közép védő átkötőhöz közel, gyakran fakapunál bújik. Innen be tud segíteni leugrósba és hosszúra is, valamint letartja közepet.

Őt a terrorok simán kiszedhetik AK-val, ha jó helyre állnak középen:

Innen kell meglőni a fakaput egy jól látható helyen, és jön is a fejes:

A trükköt egy egyetemi USA ligában élőben is bemutatta nekünk A Virginia Tec csapata:

A másik lerakón is van lehetőség ingyen killt szerezni, méghozzá a B tálcán váró AWP-sre. Gyakran a doboz mellett állva várja a B-re érkezőket, leugrós szoba folyosójáról viszont könnyen ki lehet szedni.

Mindkét wallbanget érdemes megtanulni, hiszen a doboz mindkét oldalán állhat a CT, szóval 1-1 golyót mindenképp megér a két pozi.

Ha elsőre nem is akad be a fej, a testlövés akkor is lefelezi az AWP-st, akinek így szinte kötelező pozit váltania. De ha pontosan csináljátok, egyből jön a kill, mint a videóban:

Ezek a pozik akár az “A”, akár a “B” védelmet nézzük, elég népszerű pozik. Legyen szó MM-ről vagy Wingmanről is, mindkettőben jól használható wallbangek, érdemes begyakorolni őket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva