Counter Strike

Óriási siker! 16-4-re verte a HR a Liquidet! Eddig csoportelsők DeadFoxék!


Az első napot már biztosan a csoport élén zárja a HR, holnap két meccsen elég lesz egyet nyerni és megvan a továbbjutás! Inferno eddig szerencsét hoz!

Amikor elkezdődött a mérkőzés tudtuk, hogy kevés esély van nyerni, ugyanis a Liquid rendkívül erős ellenfél. A HellRaisers lineupja még épp hogy kezd összeszokni, hiszen FejtZ nemrég érkezett, de ISSAA és w0xic is csak a nyáron. De a fnatic-ot mégis elkapták Infernón!

A leggyengébbtől kikaptak, a legerősebbet megverték – mi van itt? – gamer.hu

Már az első két fordulóban fenekestül felfordult az erősebbnek tartott ESL Pro League csoport. A HellRaisers bravúros meccsen verte a fnatic-ot. A svéd csapat az európai online csoportkör győzteseként érkezett, de sokan azt mondták, LAN-on már nem lesznek olyan kemények. Ennek ellenére az első körben rögtön meg is verték a világ egyik legjobbjának FaZe sztárcsapatát.

A Liquid ellen ugyanúgy Infi volt a map, és az eredmény is hasonlóan alakult!

Az új player ellenére a CT oldalt olyan betonkeményen fogta a HR, hogy a Liquidnek alig sikerült fogást találni rajtuk, így 11-4-el záródott az első félidő!

Ahol az is kiderült, hogy woxic brutális skillgép a WP-vel, ebben a meccsben kifejezetten húzta például a csapatot előre, erre egy remek példa az alábbi klip:

Majd a második félidőben sem sikerültek jobban a dolgok a Liquid számára, a pisztolykör elvesztése után még nem adták fel és próbáltak egy full eco-t, de az azt követő körben nem jártak sikerrel, így végül nem tudták megfordítani az állást, ami 16-4 lett. Így kell ezt csinálni!

HR vs Liquid végeredmény | Forrás: HLTV

A HR oldaláról ezúttal mindenki plusz K/D-t ért el, bár tudjuk, hogy nem minden a K/D, de azért ez igencsak szép eredmény. Látható, hogy a WP-t teljesen jól forgatta woxic, a 21-10 egy Infernón igencsak szép eredmény, persze a HR sztárjátékosa, Ange1 vezette a fragekben a mezőnyt. Deadfox-ot ezúttal sem a scorboard tetején találjuk, de a higgadt, megfontolt játék többet ér sokszor, az 1:1-es K/D is simán megvolt, szóval nem érheti panasz a magyar játékost.

DeadFox láthatóan nem izgult túlzottan | Forrás: HLTV

Ami pedig a tornát illeti, a HR-t egyedül a Luminosity tudta elverni a mai nap folyamán, az is hosszabbítás alatt történt.

A mai nap eredményei | Forrás: HLTV
Állás a mai nap végeztével | Forrás: HLTV

Így hát nincs mit csodálkozni azon, hogy a HR az első jelenleg az A csoportban, 2 győzelem és 1 vereség után. Reméljük továbbra is tartják a formájukat és a 750 000 $-os ESL Pro League első helyezését sikerül bezsebelniük.

Holnap először az Astralis, majd a FaZe ellen láthatjuk majd őket, mindenképp szorítsatok majd nekik! A streamet itt találjátok, ha pedig minden igaz, akkor 13:15-től kezdődik az első mérkőzés, de kisebb csúszás várható ezúttal is.

A holnapi meccsek | Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva