Counter Strike

Ez már biztos: megvan a továbbjutás DeadFox-éknak az EPL döntőn


Bravúros csoportkört produkál a HellRaisers Dániában, a fnatic és a Liquid után az Astralist is elkapták, így már biztosan ott lesznek a rájátszásban.

Az első nap mérlege 3 meccsből 2 győzelem a HR számára, így kedvező helyzetben várták a folytatást a meglepetéscsapatnál. Mert valljuk be, egy ilyen brutálisan erős csoportban bőven meglepetésnek számít, hogy egy HellRaisers álljon az első helyen egy nap után.

De így vagy úgy, a nap úgy indult, hogy a HR-nek két meccsen egy győzelem kellett a biztos rájátszásba jutáshoz.

Két pont, semmi más! Kiszámoltuk, ez kell a HellRaisers továbbjutásához – gamer.hu

A jelenleg élen álló csapat még találkozik a csoport papíron legnehezebb együtteseivel. De innen is meglehet a rájátszás. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a HR zseniális teljesítménnyel rukkolt elő az első nap így vezeti csoportját. A csoportkörben mindenki játszik mindenkivel, így a végén 5 meccs áll majd a csapatok neve mellett.

Az első ellenfél az Astralis volt, akik a vétó végén abba a nehéz helyzetbe kerültek, hogy Inferno és Overpass közül válasszanak mapot. A tegnapi nap brutális Inferno játékot bemutató HR ellen a dánok nem mertek kockáztatni, inkább saját legjobbjukat, Overpass-t választották.

A gond csak az ugye, hogy a HR választhatott így oldalt, és míg Inferno egész kiegyenlített, Overpass abszolút CT map!

Ezt tökéletesen ki is használták DeadFox-ék, 7:1-ig szépen meneteltek a pályán. Voltak persze necces körök, ami intő jel volt, előbb-utóbb felébred majd az alvó oroszlán.

Aztán jött egy kisebb HR rövidzárlat és ezeket keményen kihasználta a világ legjobb Overpass csapatának tartott Astralis! Néhány csodás Kjaerbye entry, és máris elkezdték nyerni a dánok is a köröket.

A félidő hátralevő részében 5:2-es rohanást mutattak és így 9:6-ig felzárkóztak a szünetre. Innen jöhetett az oldalcsere:

Forrás: HLTV

Az első félidő pisztolykörében ISSAA volt a hős három killel, w0xic pedig megirigyelte tőle ezt a dicsőséget. Terror oldalon most ő lőtt be egy kritikus 3K-t, és szállított fontos kört csapatának:

DeadFox sem a tegnapi napon, sem az Astralis elleni meccsen nem villantott semmi különöset, egészen eddig a félidőig. Ezúttal a B-lerakóra irányuló támadásokban főszerepet vállalt a magyar játékos:

3 kör alatt 9 killt pakolt a dánokra, amivel a HR karnyújtásnyira került a továbbjutástól, 13:9-re vezettek!

Ezután megint Astralis feltámadás jött, ami 13:13-ig hozta a dánokat, ekkora azonban megint HR percek következtek. Ismét egy B-támadás ezúttal pisztolyokkal, de megint sikeres eredménnyel és DeadFox killel. A nullázott gazdaságú Astralis innen már nem tudott megújulni és a HR 16:13-ra behúzta a meccset!

Ezzel a győzelemmel pedig már biztosan kiharcolták a rájátszásba jutást!

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva