Counter Strike

Erre senki sem számított! A HellRaisers megelőzte a fnatic-Astralis-Liquid hármast


A FaZe ellen már elfogyott a csapat ereje, de a továbbjutás egy percig sem forgott veszélyben. A 2. helyről a másik csoport 3. helyezettje vár rájuk.

A HellRaisers hatalmas meglepetésre már egy fordulóval a csoportkör vége előtt továbbjutott az 750 000 dolláros verseny rájátszásába. A FaZe elleni meccsen már csak az volt a kérdés, hányadik helyen zárnak DeadFox-ék.

Ez már biztos: megvan a továbbjutás DeadFox-éknak az EPL döntőn – gamer.hu

Bravúros csoportkört produkál a HellRaisers Dániában, a fnatic és a Liquid után az Astralist is elkapták, így már biztosan ott lesznek a rájátszásban. Az első nap mérlege 3 meccsből 2 győzelem a HR számára, így kedvező helyzetben várták a folytatást a meglepetéscsapatnál.

Végül az Astralis, a Liquid és a Luminosity ötösét kiejtve, de még a fnatic-ot is megelőzve a másodikok lettek.

Forrás: HLTV

A HellRaisers nehezen lendült bele, az első meccset még elbukták egy maratoni hosszabbításos csatában. De aztán feléledt bennük a harci kedv és zsinórban egymás után megverték a fnatic, a Liquid és az Astralis ötösét is.

Forrás: HLTV

Az utolsó fordulóban tét nélküli meccset vívtak a világ legjobb csapatának tartott FaZe All-Star válogatottja ellen, itt 16:7-es  végeredmény született.

DeadFox a továbbjutás pillanatában, az Astralis elleni meccs hőseként villáminterjút is adott az ESL-nek:

Reméljük úgy lesz, ahogy nyilatkozta és végre megszállta az erő! A folytatásban ugyanis a másik csoport harmadik helyezettje ellen játszanak a negyeddöntőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva