Counter Strike

Korábban jön a CS:GO Karácsony? Végre ingyen kapunk valamit a Valve-tól


Az adathalászok kiszúrtak egy új update csomagot, amin a "No Cost" címke szerepelt. Egyből beindult a találgatás, mi lesz az!

A Steamdb.info oldalon már napokkal előbb látszódnak az update-ek méretei, címkéi és adott esetben még tartalmuk is. Nem véletlenül kedvelik az adathalászok, szivárogtak már ki innen új ládák, pálya update-ek és még ki tudja mennyi minden.

Forrás: Steamdb

Ezúttal egy rejtélyes csomagra bukkantak az oldalon. Egyelőre annyit sikerült kideríteni, hogy hamarosan bekerül a játékba minden platformon és a “No Cost” címke szerepel rajta.

Igen, bármilyen hihetetlen úgy tűnik valamit ajándékba kapunk a Valve-tól! De reméljük valami hasznosat!

A közönség fantáziája persze egyből beindult, mi érkezik a játékba. A “No Cost” címke arra vonatkozik ugyanis, hogy akinek megvan a játék, annak nem kell fizetni érte. De innen kezdve, tényleg szinte bármi lehet!

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk a kommenteken belüli 5 legnépszerűbb választ, amire a többség tippel:

  • Panorama UI
  • 10 Year Veteran Coin
  • Karácsonyi csirkék kis sapkában
  • 2018-as Szolgálati Érdemérmek
  • Új Demo Viewer a játékon belül

Elég széles a skála ugye? Sajnos tény, hogy bármelyik elképzelhető forgatókönyv, de ezek közül 1, maximum 2-ért lennénk igazán hálásak. A Demo néző hibái régóta ráncfelvarrásra várnak, de az igazi nagy durranás mégis az új felület lenne:

Ha kijönne végre a nyárra ígért Panorama UI, még ha csak BETA verzióban is, az valóban maga lenne a Karácsonyi Csoda!

Itt az idő! Közeleg a Panorama UI – gamer.hu

Már ha minden igaz nem kell sok ahhoz, hogy teljesen személyre szabhassuk a játék grafikai felületét. Egy éve volt, hogy bejelentette a Valve a Panoráma UI eljövetelét a játékba. Nagyon várjuk az új felületet, ugyanis Dota 2-ben is jól szuperál a rendszer, mindenki örül a testre szabhatóságnak, mi pedig még mindig várunk ennek az eljövetelére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva