Fifa

Az EA Sports elárulta, mennyien költenek az Ultimate Teamre


Röviden: elég sokan, masszív pénzmennyiség folyik be a játékmódból.

Több éve már annak, hogy az Ultimate Team játékmód bekerült a FIFA játékokba, amely óriási húzásnak bizonyult, hiszen azóta lényegében ekörül forog az egész sorozat, folyamatos elfoglaltságot biztosítva a játékosoknak. Az EA Sports-nak meg persze pénzt – rengeteg pénzt.

Hogy a recept mennyire bevált, azt jól mutatja, hogy az EA azóta más sportjátékokba is átültette az Ultimate Team játékmódot (gondolva itt elsősorban a Madden-szériára), maguk a játékosok pedig költenek benne rendesen – nemcsak virtuális, hanem valódi pénzt is.

“A játékosok nagyjából 70-75 százaléka játszik az Ultimate Teammel a sportjátékainkban. Ezeknek a játékosoknak pedig nagyjából a fele az, aki ténylegesen is pénzt költ közben” – mondta nemrég Blake Jorgensen, az EA pénzügyi igazgatója.

Összességében tehát kijelenthetjük, hogy minden harmadik játékos költ az Ultimate Team módra, ami mondani sem kell, nagyon erős arány.

Kép: EA

A fenti nyilatkozat bennünket is kíváncsivá tett, ezért úgy döntöttünk, leteszteljük, hogy itthon is megvan-e ez az arány. Ennek megfelelően indítottunk egy szavazást, ahol egyetlen kattintással elmondhatjátok nekünk, hogy szoktatok-e költeni az Ultimate Teamre, vagy sem.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar játékosok esetében milyen eredményt kapunk – hajrá, szavazzatok minél többen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva