Gaming

Hamarosan INGYEN asszaszinná válhatunk! – Ubisoft karácsony

ujsagiro - 6 éve Címkék: AC, AC IV, Black Flag, ubisoft, Uplay,

A francia kiadó idén sem aprózza el, ingyenes Assassin's Creeddel kedveskedik mindenkinek!

Sok rossz jelzővel illethetjük a Ubisoftot nap mint nap, de nem szabad elfelejtenünk, hogy azért igencsak kellemesen is tudunk bennünk alkalomadtán csalódni. Ilyen alkalom volt (számomra legalábbis) például, mikor maga a vezérigazgató (és egyben alapító) Yves Guillemot állt ki a színpadra az E3 2016 keretein belül, és tartott egy szívmelengető beszédet. Ezt itt nézhetitek meg – időzítve:

Persze nem ok nélkül köszönt be a nagyfőnök, 30 éves volt ugyanis tavaly a Ubisoft, ezt pedig egy hatalmas akció áradattal ünnepelte a kiadó. Ingyen játékok és kiugró kedvezmények jöttek egészen év végéig. De most nem ezért vagyunk itt. A Ubisoft ugyanis újabb AAA címet tesz mindenki számára elérhetővé INGYEN, ez pedig nem más, mint az…

Assassin’s Creed: Black Flag

Talán a legkülönlegesebb résznek mondhatjuk a sorozat folyamán, hisz a környezeti nehézségek leküzdéséről, és asszaszinkodásról erősen áthelyeződött a hangsúly a kalózkodásra, és a vízi csatákra. Véleményem szerint ez egy kis piac kutatás is volt a fejlesztők részéről. Egy olyan üzlet, amivel ők is, és mi, gamerek is jól jártunk.

Nemrégiben egy szavazáson az is kiderült, hogy a második legkedveltebb cím az olvasóink közt a most ingyenessé vált epizód, szóval duplán örülünk!

A legjobb Assassin’s Creed játékok – szerintetek

A játékot majd a Uplay alkalmazáson keresztül tudjátok beaktiválni december 12-től! Mindenkinek kellemes kalózkodós órákat kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva