Hearthstone

Bontás! Nézd meg, mit fogsz nyitni az új kiegbőlA Packr szimulátor segítségével kiderítheted, mire számíthatsz pénteken.

Két napot még várnunk kell arra, hogy elkezdjük a bontogatást az új Hearthstone kiegészítőből, a Kobolds and Catacombs-ból. Aki azonban nem bírja már péntekig, annak most ajánlunk valamit, amivel kicsit talán csillapíthatja az új kártyák iránti éhségét: íme egy hasznos paklinyitó szimulátor, a Packr.

A Packr lényege, hogy nagy mennyiségű bontást szimulálhatunk vele.

Vagyis nem igazán azon van hangsúly, hogy egy-egy pakkból sikerül-e valami durvát nyitni, hanem hogy összességében hogyan sikerül a bontásunk. A szimuláció leginkább azért hasznos, mert láthatod, hogy a bontott csomagok mennyiségétől függően a lapoknak nagyjából hány százalékát fogod kinyitni. Mutatjuk, hogy működik pontosan!

Első lépésként látogass el erre a weboldalra. Itt fent beállíthatod, hogy hány csomagot szeretnél bontani, meg persze hogy melyik kiegészítőből, ha esetleg nem a Kobolds and Catacombs-ot tesztelnéd. Írd be a paramétereket, majd tenyerelj az “Open” gombra!

Ha ezt megtetted, akkor a szimulátor lejjebb kilistázza neked az 5 legjobb pakkot, méghozzá a disenchant érték alapján. De kicsivel lejjebb görgetve megnézheted az összes csomag tartalmát.

Az egyes almenükben egy csomó statisztikát nézegethetsz a bontásodról különféle szempontok alapján. A leghasznosabb talán a “Rarity Breakdown”, ahol ritkaság szerint szétosztva láthatod, hogy a lapok hány százalékát sikerült kibontanod.

Ez az utóbbi menüpont azért nagyon jó, mert ha már tudod, hogy mennyi csomagot fogsz bontani pénteken, akkor elég jól felkészülhetsz arra, hogy nagyjából mennyi lap lesz meg az egyes ritkaságokból. Mindez persze csak szimuláció, a valóságban a randomfaktor miatt simán lehetnek (és lesznek is) kisebb-nagyobb eltérések. Ugyanakkor egyfajta tesztnek több mint ideális, ezért érdemes futni vele néhány kört – így biztosan nem érnek majd nagy meglepetések.

Ti mennyi csomagot terveztek bontani a megjelenés napján a KnC-ből?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva