Hearthstone

Unalmában PenhaDani is C’Thun hívő lett


Íme egy C'Thun Druid deck, amíg várjátok az új kiegészítőt.

Hiába a lapbemutatókkal járó izgalmak, az egyes kiegészítők megjelenése előtti hetek jellemzően a legunalmasabb időszaknak számítanak a játékon belül: a Hearthstone meta ekkorra teljesen leül, hiszen a játékosok már az új kártyákon agyalnak. Nem meglepő, hogy ilyenkor sokaknál már csak a mókapaklik kerülnek elő – rayC C’Thun Warriorjáról például tegnap olvashattatok.

C’Thunoznál? RayC paklija remek kiindulási alap!

Úgy tűnik, hogy a C’Thun-láz másnál is előjött, hiszen az egyik legismertebb és legsikeresebb hazai játékos, PenhaDani is futott egy kört vele. Ő azonban nem Warriorral próbálgatta az ősi istent, hanem Druiddal, ahol szintén megvan az ideális körítés, köszönhető a ramp lapoknak és az erős laphúzásoknak. Dani tíz meccset nyert a paklival sorban Rank 10 környékén, amiből önmagában még nyilván nem szabad messzemenő következtetéseket levonni – az mindenesetre kiderült azért, hogy próbálkozni bőven lehet vele.

Íme a lista és a hozzá tartozó kód:

PenhaDani C’Thun Druid paklija
Kód: AAECAZICBq6rAtisAsmvAqG3AuC7ApnTAgxAX8QG5AiTrQK+rgLLrwLPrwLUrwLirwKgzQKHzgIA

A C’Thun csomagot a kötelező Twin Emperor Vek’lor mellett a Beckoner of Evil, Disciple of C’Thun, Twilight Elder, C’Thun’s Chosen, Dark Arakkoa ötös képezi, melyekből egyaránt 2-2 darab került a deckbe. Lényegében ez az a vonal, ami megkülönbözteti a paklit a jelenleg játszott nem-aggro Druid deckektől, hiszen a maradék helyeket pont ugyanazok az univerzális ramp, erőforrás és board control lapok foglalják el, mint a Jade vagy a Big Druid deckekben.

Dani bevallottan unalomból vette elő a fenti decket, hiszen ő is már nagyon várja, hogy az új lapokat próbálgathassa. Ha szimpatikus a pakli és megvan hozzá a kártyák többsége, akkor bátran fussatok vele egy kört rankeden ti is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva