PUBG

Most már hivatalosan is Miramar az új PUBG térkép neveKaptunk újabb képeket és leírásokat is az egyes helységekről.

 

Játékosok,
Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk az új sivatagi térképünk nevét és pár helyet ahova majd benézhettek. Az új pálya készítésénél arra törekedtünk, hogy teljesen más legyen a környezet mint Erangel-en. Így jöhetett létre a kegyetlen és könyörtelen sivatag, aminek a neve nem más: Miramar. Az egyedi tájnak és a sűrű városi környezeteknek köszönhetően Miramar teljesen más Battle Royale élményt fog nyújtani, talán a régi taktikák sem fognak működni már, újakat kell kitalálnod. Ennél többet nem igazán árulnánk el, hiszen hamarosan ti is kipróbálhatjátok majd, de pár kulcsfontosságú helyhez és városhoz biztosítunk egy rövid leírást a screenshotokkal együtt.

Helységnév Leírás
Los Leones

 

Miramar legnagyobb városa, a horizonton az épülő város, illetve a ragyogó arany színű városközpont látható. A számos tátongó építkezési terület és bolt jó fedezéket és lootot biztosíthat az erre járóknak.
El Pozo

 

El Pozo a nagy ipari és szórakoztató kerületeiről ismert. A játékosok kipróbálhatják magukat a Luchador Arena-ban, tesztelhetik motorbiciklis képességeiket, vagy éppen vadászhatnak egymásra a kihalt textilgyáraknál.
Monte Nuevo

 

Monte Nuevo egy ostromlott város képét nyújtja. Rozoga falakkal vettél körül annak idején, hogy védjék a város lakosságát. Most akár te is használhatod ezeket fedezékként.
Valla del Mar

 

Valla del Mar egy színes óceánparti városka a De Toro híd által kettészelve. A híd nyugati oldalán egy furcsa iskolát, a keleti oldalán pedig egy gyönyörű templomot találhatunk majd. A híd elfoglalása kulcsfontosságú lehet, hiszen ez az egyetlen közvetlen út a sziget és a szárazföld között.
La Cobreria

 

A szállítás városa Miramarban, a legfontosabb hely amit megemlíthetünk itt az a hatalmas Rail Yard . A játékosok itt vadászhatnak másokra a félig betemetett szállítmányok között. Az óvatosabb játékosoknak javasolt előbb inkább kilootolni az iskolát és a kampuszokat.
San Martin

 

Ellenörzőpontok és akadályok jellemzik ezt a tájat melyek igazi háborús övezetté alakították ezt a csendes kis várost.
Pecado

 

Régen igazi turistacsalogató város volt, főszerepben a kaszinójával. A szerencsejátékos atmoszférájából azóta sem veszített, hiszen nagyszerű loottal, ám annál veszélyesebb környezettel várja látogatóit. Az agresszív játékosok feltehetőleg az Arénát és a kaszinót lootolják először, azonban a 4 hotelt sem szabad majd kihagyni.
Chumacera

 

Hosszú elhagyatott gyárak, rengeteg kereskedelmi és lakóépület jellemezi a várost. Az épületek és a táj izgalmas helyet varázsolnak itt számunkra loot szempontból: nagy kockázat, nagy lehetőség!

A harmadik tesztszakaszban már kipróbálhatjuk az új térképet, illetve holnap este érdemes lesz majd figyelgetni a live streameket:

BRÉKING: December 7-én először láthatjuk élőben a sivatagos PUBG pályát

Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy az éjjel egy újabb fegyver érkezését is bejelentették, szabadon lootolható lesz, azonban csak a sivatagos pályán találhatjuk meg. Ez pedig az igazi vadnyugattal foglalkozó filmekből ismerős Win94 lesz:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva