Counter Strike

A Pixel két beugróval megy a SEC döntőre, ugye kitaláljátok kiket visznek?


Aaron után plum is lemondta a bukaresti döntőt, a három fős Pixelnek megint FLASH nyújt segítő kezet.

Tavaly mém lett belőle, hogy FLASH szinte mindenhova lekvalizott, ahova saját csapatával nem jutott el.

Elkísérte a PIXEL-t Kijevbe mat1 helyett, majd Barcode kíséretében beugrott és meg is nyerte a Lenovo döntőt Tensorék ötösével.

Ez a sorminta most a SEC-cel folytatódik, ugyanis a 3 főre fogyatkozó Pixelt elkíséri a LAN-döntőre, Bukarestbe. Erről maga FLASH számolt be a közösségi médián keresztül:

DEv, Bodito és bzt mellé tehát a FLASH, mustang duó ugrik a SEC offline döntőjére jövő hét végén.

Csak kapkodjuk a fejünket ebben a felfordulásban, de miután a Nice Gaming és a Pixel is elvesztett 1-1 embert kezdő ötöséből, várható volt hogy további mozgás következik. A Pixel abban se volt biztos, hogy egyáltalán elindul a nehezen kiharcolt LAN-döntőn, miután Aaron a semmiből lelépett.

De ezek után jött az újabb csapás, plum is kijelentette, nem utazik a döntőre.

Itt már két beugróra volt szükség, amit a szabályok engednek ugyan, de a semmiből leakasztani két megfelelő embert sosem egyszerű. Főleg nem 10 nappal az esemény előtt! Az ex-GameAgents fedélzetét elhagyó FLASH és Mustang páros viszont pont hogy így jöhetett képbe.

Nem egyszerű sztori, ha valaki már az elején lemaradt, az elmúlt napok cseréiről itt olvashat bővebben:

BRÉKING: Három magyar együttest is érint, új sztárcsapatot épít az ex-GameAgents – gamer.hu

Váratlan fordulat a semmiből! Ismét forgolódás, az ex-GameAgents mellé igazol Camper és Aaron! Bajban a PIXEL és a Nice Gaming, ugyanis mindkét csapat elvesztette 1-1 kiváló játékosát akik Mustang és Flash helyére érkeznek a koloRRR-Gabesson-Fleav hármashoz. Ilyet sem láttunk még: kiforgatták FLASH-t! Tegnap ez a hír jelent meg koloRRR, a fiatal AWP-s Twitterén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva