League of Legends

Szépséghibával indul az idei Snowdown Showdown


A téli frissítés elhozta nekünk a tematikus játékmódokat is, ám nem éppen vagyunk oda a beosztásért.

A legújabb játékmód, ami a League of Legends-be érkezik egy régi közönség kedvenc, ami karácsonyi köntösbe bújt. Ez nem más, mint a véletlenszerű URF-mód, amit a Snowdown Showdown alatt csak Snow Battle ARURF néven fogunk megtalálni. A koncepció hihetetlenül egyszerű, a játék választ nekünk egy karaktert, amit az URF szabályainak megfelelően irányíthatunk. A tematikus tartalmat pedig a megkötések fogják elhozni, ugyanis ebben a módban csak és kizárólag olyan hősöket játszhatunk majd, akiknek van téli, vagy hóval kapcsolatos hőskinézete. Természetesen ezeket a skineket magukra is fogják ölteni a karakterek, még akkor is, ha alapvetően nem birtokoljuk azt a kinézetet a felhasználónkon.

Teljesen új URF-mód érkezik, bemutatkozik a Snow Battle!

Ami viszont mindennek a szépséghibája, hogy a karácsonyi témába illik a Poro King játékmód is, amit ezúttal sem úszunk meg, ráadásul még a Snow Battle előtt megkapjuk. A Legend of the Poro King nem tartozik azok közé a játékmódok közé, amit úgy istenigazából be kell mutassunk, ugyanis volt egy időszak, amikor szinte csak ezt lehetett játszani a folyamatosan változó módok keretében. Valami történhetett a Riotnál, elfelejtették átállítani a beosztást, vagy csak szimplán túlzottan kedvelték a Poro Kinget, de vagy másfél-két hónapon keresztül nem volt más elérhető, csak ez a csoda, s a játékosok akarva akaratlan orrvérzésig játszották, hátha soha többet nem látják viszont. Nos, ahogy elnézzük ez nem marad el, olyannyira, hogy a várva várt URF elé még a Riot Games benyomkodta a Poro Kinget, biztos ami biztos alapon. A tematikus játékmódok sorát tehát a Poro King fogja indítani, amit egy héttel később a Snow Battle ARURF fog váltani.

A Poro King december 12-én tér vissza, majd miután váltotta a Snow Battle, január másodikán is beköszön a játékosoknak, mielőtt befejeződne a karácsonyi őrület. A Snow Battle ARURF a két Poro King dátum közé fog beékelődni, deecmber 19. és január 2. között lesz elérhető. Egy biztos, a karácsonyi ajándékbontogatást egy kalandos URF-fal vezethetjük majd le, persze csak miután agyonjátszottuk magunkat az új szerzeményekkel…

Várjátok már a karácsonyi URF módot?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva