Counter Strike

HLTV confirmed: Señor VAC, vagyis flusha tényleg nem látja a füstöt


A csoportkör utolsó két meccsén két kört is lehozott a csapatnak smoke-on keresztül. Előbb a Liquid ellen meccspontnál majd az Astralis ellen 1v2-ben.

Két ilyen kritikus kört megoldani egy napon belül már önmagában is brutális feladat. 3v5 aztán egy 1v2 … De hogy mindkettőt füstön keresztül hozza le valaki, az már egyenesen pofátlanság!

Flusháról eddig is előszeretettel terjesztették, hogy csal, nos ez után a két videó után ez egy darabig biztosan nem változik majd!

Persze LAN-on, ahol mögötte álltak a bírók tutira nem látott át a füstön, egész egyszerűen kezdjük azt hinni: flusha valahogy genetikailag nem is lát smoke-ot a CS:GO-ban!

Az első eset a Liquid elleni meccsen Mirage-on esett, 15:12-es amerikai vezetésnél. EliGE-éknek tehát 3 körük is volt, hogy behúzzák a meccset, de mindet hárította a fnatic.

Ezt itt például 3v5-ben, ráadásul úgy, hogy flusha két embert is ellőtt füstön keresztül. Mindkettő bombát akart rakni, de Señor VAC lefülelte őket.

Pedig zews a doboz bal oldalára plantolta volna, nitr0 pedig inkább középre. Mégis mindkettőt megérezte és mindkettőre lőtt egy-egy fejest füstön át.
A fnatic innen felállt, és hosszabbításban megnyerte a meccset, amivel a Liquid kiesett a csoportkörből.

A második eset az Astralis elleni utolsó fordulóban történt, itt egy afterplant 2v1-et kellett egyedül lehoznia flushának. A CT-k rádobták a bombára a füstöt és megpróbálták nindzsa módra felszedni, de egyiküknek se ment.

Pedig megint, ketten két különböző helyről próbálták szedni, de mindkettőt tökéletesen olvasta a fnatic játékosa.

De miért ne lehetett volna, hogy a második is onnan szedi, mint az első? Ennyire jó füle van, hogy hallja melyikük honnan kezdte szedni? Vagy csak a megérzései ennyire jók? Esetleg ez már tényleg a next level game sense, amikor lelki szemeiddel látod te mit csinálnál?

Vagy marad a közösség változata, hogy átlát a füstön…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva