Counter Strike

Megvan DeadFoxék negyeddöntős ellenfele, végülis hozható a meccsA B-csoport lezárása után kialakult a playoff menetrend, egész jó ellenfelet kapott a HellRaisers.

A csoportból másodikként továbbjutó HellRaisers hatalmas bravúrt hajtott végbe azzal, hogy megelőzte a fnatic-ot és kiejtette az Astralist és a Liquidet. Innen már minden siker ajándék, de a negyeddöntő akár tényleg meg is lehet:

Erre senki sem számított! A HellRaisers megelőzte a fnatic-Astralis-Liquid hármast – gamer.hu

A FaZe ellen már elfogyott a csapat ereje, de a továbbjutás egy percig sem forgott veszélyben. A 2. helyről a másik csoport 3. helyezettje vár rájuk. A HellRaisers hatalmas meglepetésre már egy fordulóval a csoportkör vége előtt továbbjutott az 750 000 dolláros verseny rájátszásába.

Ellenfelük ugyanis a másik csoportból harmadikként továbbjutó együttes lesz, de az eredmények alakulása miatt nem egy NiP vagy North érkezik. DeadFox-ék a Misfits csapatát kapták ellenfelének a rájátszásban. Itt már minden meccs háború, de talán nem lesz annyira nehéz dolga Bencééknek, ha azt nyújtják amit eddig. Ha belegondolunk, hogy pár körön múlt csak, hogy nem az OpTic-ot kapták maguk ellen, összetehetik a két kezüket aHR-esek!

hltv.org

Európában nem túlságosan ismert ez a csapat, nem baj, ha neked sem ugranak be. A HLTVrangsorában ők vannak közvetlen a HR mögött, itt az idő bizonyítani ki is a jobb. A 2 csapat eddig még sosem találkozott, ha a lineupok többségét nézzük, hiszen a HR nemrég 3 embert cserélt. De még STYKO-ékkel játszottak ellenük, a DreamHack Tours elődöntőjében elverték a Misfits-e, Cache-en például 16:7-es eredmény született. Azóta viszont nem volt közös meccs, mondjuk ez nem annyira meglepő, ugyanis egy európai, illetve egy amerikai, és nem éppen csúcsformában lévő együttesekről beszélünk.

[email protected] még a régi Cloud9-ból lehet ismerős, az irányító azonban elkapta a pronax szindrómát, kitették egy fiatal skillgépért cserébe. Irányítani meg majd csak fog valaki. ShahZaM a kontinens legjobb AWP-sei között található, SicK pedig fiatal kora miatt első ilyen Pro League élményét éli át éppen. A két francia játékossal lesz teljes a csapat, őket sem G2, sem EnVy szintű csapatokban nem láthattuk, de talán a Misfits lesz a jó megoldás nekik tényleg.

Összességében, ha az Astralis-t (igaz beugróval játszanak), vagy a fnatic-ot sikerült legyőzni, akkor

nincs mese, a Misfits-et meg kell verni

A para az, hogy ezután az SK érkezik majd (persze, csak ha nyer a HR), az bizony keményebb dió lesz, de addig is szurkoljunk a HR-nek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva