Hearthstone

Ha nem akartok Questet bukni, erre mindenképpen figyeljetek oda!Egy nagyon fontos tudnivaló a Kobolds and Catacombs megjelenése kapcsán.

Most már tényleg nem kell sokat várni az új Hearthstone kiegészítőre, hiszen itteni idő szerint péntek hajnalban (legkésőbb reggel 5 órakor) debütál a Kobolds and Catacombs. A megjelenés mellé több ajándékkal is készül a Blizzard:

  • 3 Kobolds and Catacombs csomag a bejelentkezésért
  • 3 Dungeon Run Quest, melyek mindegyike egy-egy Kobolds and Catacombs csomagot ad
  • 1 ajándék Legendary fegyver

Van még egy fontos tudnivaló, amire a Blizzard is felhívta a figyelmet a legutóbb patch leírásának apróbetűs részében:

Két Quest slotot kell szabadon hagynotok péntekre, ha nem akartok küldetést bukni!

Hogy miért? Azért, mert pénteken két Questet is kapni fogtok:

  • 1 normál napi Quest
  • 1 Dungeon Run Quest

Utóbbit mindenképpen megkapjátok – ha nincs neki hely, akkor valamelyik meglévő Questet fogja felülírni. Ha tehát nem szeretnétek küldetést bukni, akkor okvetlenül hagyjatok két üres helyet!

Lényeg a lényeg: ma éjfélig oldjátok meg, hogy legfeljebb egy teljesítetlen Questetek legyen, ebben az esetben nyugodtan várhatjátok a megjelenést.

Nem kaptál ma Questet?

Még egy apró dolog a Questek kapcsán: a legutóbbi patch óta sokan panaszkodnak arra, hogy ma, vagyis csütörtökön nem kaptak új napi Questet. A visszajelzések szerint a hiba elsősorban PC-n jelentkezik, egy mobilos bejelentkezéssel orvosolni lehet a problémát – ha elsőre nem sikerül, érdemes többször is ki-bejelentkezni. Úgy tűnik azonban, hogy egyelőre ez sem jelent 100%-os sikert – mindenesetre a Blizzard már dolgozik a hiba javításán.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva