PUBG

A Microsoftnál komolyan veszik a PUBG-t: Valódi dropokat fognak ledobniA Microsoftnál nem viccelnek, ha PUBG-ről van szó, a marketingesek most levettek a lábunkról.

Ausztráliában a Microsoft nagyon kitett magáért, ugyanis a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One megjelenés napja hamarosan közeleg, ők pedig húztak egy váratlant és egy igazi játékhoz igazított promóciót szerveztek: valódi airdropot fognak repülőgépből ledobni a megjelenés alkalmával.

A repülőgép Brisbane, Melbourne és Sydney felett fog elrepülni és minden város felett kidobnak egy dropot. A ládákban pedig Xbox One X konzolokat, Elite kontrollereket, Xbox Live kódokat, játékkódokat és PUBG lootot (feltehetően egyedi itemeket) fognak elhelyezni.

Az egyedi Xbox skinek | Forrás: vg247

A mai nap már bejelentette a Microsoft, hogy a megjelenés előtt egyedi Xbox-os skineket vásárolhatnak az Xbox tulajok, valószínűleg ezekből is rejtettek a ládába.

A ládákat december 9-én, szombaton fogják ledobni. A pontos helyszíneket és a ládákhoz tartozó jelszót az Xbox ANZ Facebook oldalán fogják majd közölni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva