Counter Strike

Szavazás: Kjaerbye csalna? Elég érdekes felvételek kerültek elő


Elég érdekes dologra lettek a scene követői figyelmesek, csak remélni tudjuk, hogy nem használ semmit Kjaerbye.

Egy érdekes felvetést találtunk egy fórumon, ám nyugalom, nem a DanM féle csalóüldözésről van szó, ezúttal tényleg van valami Kjaerbye célkeresztjében. Van egy bárki által megvásárolható script, amit sem a VAC, sem pedig egyetlen anti-cheat szűrő sem kap el, amibe gyakorlatilag egy ultimate spray control van beleprogramozva. Ez persze senkit sem érdekel, ha valaki otthon játssza el egy MM keretében, de a profi versenyeken tiltott a hasonló scriptek használata.

A script működését itt láthatjátok:

Elég érdekesen mozog a célkereszt, emiatt felismerhető, ha valaki ezt használja sprayelésre. Kjaerbye spray controlja pedig eléggé hasonlít a fentebbi videóban látható mozgásra, de döntsétek el magatok, bizonyítékból akad bőven. Viszont a videók döntő többsége LAN-on készült, ahol azért sokkal nehezebb egy scriptet futtatni, mint egy otthonról játszott online kvalifikáció esetén, de KQLY óta tudjuk, hogy mindent meg lehet oldani.

Mi csak reménykedni tudunk, hogy nem használt semmit Kjaerbye, de azért egy-két felvételen nekünk is megakadt a szemünk.

Döntsetek Ti!

A gyanús videók:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva