Counter Strike

Nem fake, nem clickbait, nem átverés! Élő adás alatt kaptak Dragon Lore donation-t


Remek meglepetéssel rukkolt elő legújabb videójában McSkillet az ajándékozás hónapjába lépve. 3 Dragon Lore-t adományozott feltörekvő streamereknek.

900 dollár nem kevés pénz! Magyar valutára átváltva kb 250 000 forintról beszélünk, itthon két havi minimálbér, egy gamer PC áráról vagy egy többnapos nyaralás költségéről.

Továbbá ennyibe kerül egy Harctéren tesztelt Dragon Lore is.

A népszerű videós McSkillet mégsem volt rest hármat is kiosztani belőle, feltörekvő streamerek bátorítására. Létrehozott egy álprofilt és egy kamu Twitch nevet a meglepetés miatt, majd kinézett magának 3 random streamert.

Olyat választott aki kevés nézővel bírt, de ennek ellenére rendben van a csatorna. Van overlay, pofás a Twitch csati oldala, normális a chat és maga a streamer is profin teszi a dolgát:

Beszélget a nézőkkel, válaszol a kérdésekre és élvezi is, akármilyen kevesen is nézik.

Választása végül az alábbi 3 emberre esett:

  • Nordsworth – 5 néző
  • Darkkaoss – 4 néző
  • WallnutCS – 20 néző

A koncepció egyszerű volt, elkéri a Trade linket álnéven és a kamu profilról elküldi a Dragon Lore-t. És bumm, máris mehet a Boldog Karácsonyt!

A reakciók magukért beszéltek, elsőre egyikük sem hitte el, micsoda szerencse érte. El se akarták fogadni a donate-et, magukról elfeledkezve hitetlenkedtek a felajánláson.

A dolog tökéletesen mutatja a “donate” mint jelenség értelmét, még ha irreálisan nagy mértékű ajándékról is beszélünk. Egy streamer azért játszik élőben, mert élvezi amit csinál. A közönség pedig hálás érte, ha jó tartalmat kapnak, ezért támogatják munkásságát, hogy továbbra is gyakran ideülhessen és csinálhassa a showt.

Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen önbizalomdopping a streamelésük eredményeképp alaposan megdobta a srácok motivációját, és egy ideig az is belefér, ha más donation nem is érkezik.

Ez a hónap már így is, úgy is jól zárul nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva