Hearthstone

Paklik az új lapokkal mind a 9 class-hoz


Válogatás a profik által összerakott Kobolds and Catacombs paklikból.

A vártnál végül kicsivel korábban, már csütörtök este megjelent a Kobolds and Catacombs kiegészítő, így a jól ismert profi játékosok több mint fél napja tesztelgetik a legújabb paklikat. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, totális káosz uralkodik a metában, hiszen mindenki az új deckeket és lapokat szeretné kipróbálni, néhány paklitípus azonban már körvonalazódni látszik.

Hogy hosszú távon mi lesz jó és mi megy a süllyesztőbe, azt ilyen korán még lehetetlen megmondani. Ha azonban egy kis segítségre lenne szükséged, hogy merre indulj az új lapokkal, akkor adunk néhány tippet!

Összegyűjtöttünk nektek 2-2 paklit mindegyik class-ból, méghozzá a profi játékosok deckjeiből válogatva. Így ha egy kis inspirációra lenne szükségetek, akkor az alábbi listákból bátran meríthettek az első napokban! Jó mazsolázást!

Druid

Kolento az új Deathrattle lények köré épített egy N’Zoth-os változatot, kihasználva némileg a Recruit szinergiákat is – King Muklát elég jó előrántani egy Oaken Summons-ból!

Kolento – N’Zoth Recruit Druid
Kód: AAECAZICCJ0NrqsC4KwCh84Cws4CntICmdMCmuQCC0BfxAbkCJTSApjSAqjSAoTmAovmAvnmAvXnAgA=

Firebat paklijában a spelles vonal dominál, Auctionerrel mint fő erőforrás és Arcane Giantekkel mint fő win condition – meg persze ott van Yogg-Saron is.

Firebat – Miracle Druid
Kód: AAECAZICBOmsArS7AuC7AqDNAg1f6QH+AdMDxAakB+QIgrQCy7wCh84C29MChOYC+eYCAA==

Hunter

Savjz paklija Kathrena Winterwispre épít, akivel a Charge-os dínókat lehet előrántani. A Seeping Oozelinggel már korábban is ki lehet sütni a Deathrattle-t, ebben a Play Dead is nagyban segít.

Savjz – Deathrattle Hunter
Kód: AAECAR8GqALFCPgI080ChtMCtuoCDLUDlwj+DPixAsS0AsbCAp3MApzNAt3SAt/SAuPSAu3qAgA=

Az elmúlt napokban mémmé vált Spell Hunter az első tesztek alapján egyáltalán nem rossz, Kibler például így tette össze a minion nélküli decket.

Brian Kibler – Spell Hunter
Kód: AAECAR8IjQHJBIAH6asCx64C6dIChtMC4eMCC6gCtQOHBJcIxQj+DPixAt3SAt/SAuPSAurjAgA=

Mage

A Secret Mage kapott néhány igen fincsi új lapot, a nagyon alacsony mana curve elég jól passzol az új Mage fegyver mellé.

Denimblue – Secret Mage
Kód: AAECAf0EAskNotMCDnHDAbsClQOrBOYElgXsBde2Auu6Aoe9AsHBApjEAo/TAgA=

A “drága spelles Mage” az egyik új deck, amit a Blizzard támogatni szeretne – StrifeCro így rakta össze ezt a sok nagy varázslattal operáló kontroll paklit.

StrifeCro – Big Spell Mage
Kód: AAECAf0ECE2htwKwvALTxQKWxwKb0wLS0wKj6wILigHJA+wH+wyjtgLKwwLezQLb0wLV4QLX4QKW5AIA

Paladin

A Paladinnál ismét komoly hangsúly került a különféle Silver Hand Recruit-szinergiákra, a kis tokeneket tápoló decket J4CKIE így álmodta meg első nekifutásra.

J4CKIECHAN – Midrange Recruit Paladin
Kód: AAECAZ8FBPoGvL0CucECg8cCDdwD2a4Cu68C/68Cs8ECm8ICiMcCuMcC2ccC48sCieYCteYCt+cCAA==

Az új Paladin fegyver, a Val’anyr lényegében végtelen kézbuffolási lehetőséggel kecsegtet, a korai játékban pedig a Call to Arms segítségével egyetlen lapból lehet komoly boardot építeni.

Savjz – Handbuff Paladin
Kód: AAECAZ8FCNwDrwTtBfIL2a4CibQC/70Ct+kCC4oB+wH0BfsMs7sClbwC+b8C38QCm8sC7dIC+NICAA==

Priest

A Dragon Priestről nagyon hamar kiderült, hogy az új meta egyik top paklija lehet az erős új lapoknak köszönhetően – különösen a Duskbreaker miatt. Íme Rdu verziója.

Rdu – Dragon Priest
Kód: AAECAa0GBNMKyssC6NAC/OoCDfgC5QSNCNEK8gyqsgKCtQK6uwLwuwLqvwLRwQLYwQLL5gIA

A Priest fegyver, a Dragon Soul nagyon jól illeszkedik a Silence Priest rengeteg olcsó spellje mellé, ráadásul extra win conditionnel bővíti a decket. A Diamond Spellstone is stabilizálja egy kicsit a paklit a feltámasztásokkal.

Eloise – Silence Priest
Kód: AAECAa0GBPsMtbsCvsgC2OMCDfgC3QTlBKUJ0QryDKmtAqy0AvC7AtHBAtjBAsXHAuPpAgA=

Rogue

Az új Rogue fegyver, a Kingsbane hosszú távon önmagában nyer, bármi is történjen. Auctioneer segítségével vígan lehet pörgetni mellette a paklit, de a Cavern Shinyfinder keresése is óriásit dob a koncepción.

Dog – Weapon Rogue
Kód: AAECAaIHBLICzQOpzQK77wINtAHLA5sFiAekB90IhgmCtAL1uwKBwgLc0QLl0QLb4wIA

A mögöttünk lévő meghatározó paklija, a Tempo Rogue is kapott új lapokat, leginkább az új laphúzások tündökölhetnek itt is – immáron Keleseth nélkül. Rdu fegyveres-kalózos verziója így néz ki.

Rdu – Tempo Rogue
Kód: AAECAaIHArICkbwCDrQBywOoBdQF7gaIB5K2AoHCAuvCAsrLAsPOAuXRApriAtvjAgA=

Shaman

Végtelen nagy lény feltámasztásokkal és másolásokkal – ez a fajta Shaman eddig is létezett, az új lapokkal, mint például a Sapphire Spellstone azonban sokkal megbízhatóbban működhet.

Frodan – Concede Shaman
Kód: AAECAaoIAqa8ApfHAg7uAZQDgQT1BLIG9Qj3qgL7qgKgtgL2vQLHwQKNzgK60gLD0gIA

A terülős Evolve változat Firebatnél már csak nevében maradt az, az 1 manás spellt ugyanis dobta a korábbi világbajnok – ehelyett Unstable Evolutionnel és Thrall-lal buffolja fel az asztalt ebben a totemtermelős pakliban.

Firebat – Totem Evolve Shaman
Kód: AAECAaoIBKQHkbwClL0C688CDYEE5QfwB/uqApayAoK0AqC2Aoe8AtG8AuvCAsrDAsHSAt/pAgA=

Warlock

A Zoo kapott néhány nagyon erős early game lapot (Kobolds Librarian, Vulgar Homunculus), a démon szinergia is erősödött, egyértelműen a legjobbak közé várható ez a variáns! Rdu így rakta össze.

Rdu – Demon Zoo Warlock
Kód: AAECAf0GAqQDl9MCDjD3BM4Hwgj2CLSsAry2Ase7Asm7ApvLAvfNAqbOAvHQAvLQAgA=

Az új Warlock lapokkal kontroll irányba is lehet menni könnyedén, a rengeteg erős Taunt és a Master Oakheart kombó (Voidlord + 2 másik lény) pedig időt ad Rin számára, hogy dolgozzon.

Dog – Control Warlock
Kód: AAECAf0GBu0Fl9MC2OcCl+gC2+kC8eoCDNsGxAjMCN28AsrDAt7EAufLAvfNAvHQAvLQAojSAujnAgA=

Warrior

A Recruit mechanika a Warrior class-nál is erősen visszaköszön: J4CKIE paklijában a Gather Your Party-val és a Woecleaverrel nagyon erős late game kártyákat lehet előrántani – nem túlzás azt mondani, hogy újabb Big pakli született.

J4CKIECHAN – Big Recruit Warrior
Kód: AAECAQcGwgaiCairAp+wAsLOAv3nAgxLkQP8BJEG/weyCMbDAsnHAszNAvbPAsvnAurnAgA=

A klasszikus Control Warrior egyfajta mutációját fejlesztette tovább StanCifka az új lapokkal: ennek a Fatigue Warriornak tényleg annyi a célja, hogy a Dead Man’s Handek kevergetésével addig húzza a játékot, amíg az ellenfél teljesen ki nem ürül. A rengeteg armorgenerálás segít ebben az új lapok közül.

StanCifka – Fatigue Warrior
Kód: AAECAQcAD0uQA6IE+Af/B/sMm8ICucMCzM0Cjs4CjdIC8dMCz+UCyucCz+cCAA==

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva