League of Legends

Már Zoe sem “kompetitív-szűz”, Bjergsen aprított vele!


Jól indult az idei All-Star gála Amerika számára, a válogatott szabályosan átgázolt Brazílián.

A Los Angelesben megrendezésre kerülő All-Star gála nyitómeccsén az észak-amerikai közönség válogatott, a brazil bajnokság küldöttjeivel csapott össze. A show pedig nagyot robbant!

Az egyik kulcs a győzelmükhöz Bjergsen választása volt, a dán játékos az alig két hetes Zoe-t választotta, ezzel teljesen megzavarva a brazilok, valamint elvéve a karakter “szüzességét”. Ezzel már nincs olyan hős a League of Legends-ben, aki ne debütált volna profi mérkőzésen.

Zoe jelenleg az egyik legdivatosabb hős, a Champion.gg oldal szerint közel 16%-os a választási aránya, úgy tűnik sokan szeretnék kitanulni az új karakter lehetőségeit. Persze a profiknak sokkal több idejük van gyakorolni, mint egy mezei játékosnak, elvégre ők ezzel keresik a kenyerüket. Ez a különbség meg is látszott az Észak-Amerika kontra Brazília találkozón, Bjergsen teljesen más szinten játszotta Zoe-t, mint mi azt korábban bárkitől láthattuk!

Ráadásul a dán szupersztár nem is húzta sokáig, már az első meccsen megmutatta, a jövőben jobb lesz tiltani ellene a huncut kislányt, mert nem kegyelmez vele.

Annyira el tudott húzni a mezőnyben, hogy 20 percnél már közel 1000 sebzést osztott egy darab Q-val a játékos, ez pedig folyamatos nyomás alatt tartotta a brazil gárdát. Bjergsen kiválóan használta Zoe rendhagyó játékstílusát, egészen érdekes szögeket lőtt be a skillshotjaival. Érdemes megnézni a találkozót azoknak, akik jobbá szeretnének válni a hőssel, sokat tanulhatnak Amerika egyik legjobbjától!

Bjergsen teljesítményével elhozta a sima győzelmet Amerikának, valamint elérte, hogy ezek után az egész játéknapon folyamatosan tiltva legyen a League of Legends legújabb hőse, Zoe.

Nyitókép: youtube.com

 

Forrás

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva