Counter Strike

“Nem vagyunk még eléggé tapasztaltak csapatként” -Ange1 interjú


Az ESL EPL Season 6 után mikrofonvégre kapták Ange1-t, aki nyilatkozott a HR versenyen való szerepléséről.

Sajnos nem sikerült továbbjutni az ESL ELP Season 6-ban a HR-nek a Misfits ellen, így a rájátszásban kiesett a csapat, viszont olyan csapatokat vertek el DeadFoxék, mint az Astralis vagy a Liquid, amin eléggé meglepődött mindenki, aki követi a CS:GO scene-t.  Az Unikrn készített egy interjút a helyszínen Ange1-el, amiben elég sokat mesélt a kialakult helyzetről.

“Elég jól felkészültünk erre a tornára, talán sok csapat alulbecsült minket. Nem gondolom, hogy olyan óriási teljesítményt nyújtottunk volna, persze ezzel nem azt mondom, hogy nem voltunk jók, hiszen mindent megtettünk, de semmilyen különleges, lenyűgöző teljesítményt nem nyújtottunk. “…

“Nem voltunk eléggé tapasztaltak a csapattal, nem készültünk még eleget, hiszen 2-3 hónapja érkeztek a legújabb játékosaink. Nem volt tökéletesen kidolgozva a stratégia, a szerepek. Amikor felmegyünk a színpadra és nekünk szurkolnak, az óriási nyomás számunkra, ilyen nyomás alatt pedig sokkal nehezebb játszani”

Nem jött össze a bravúr a HellRaisersnek, 2:0-ra kaptak ki

“Nem vagyunk még eléggé tapasztalt csapat, itt pedig nem arra gondolok, hogy a játékosaink nem elég jók skillben, csupán még nem gyakoroltunk eleget együtt.”

FejtZ, a HR beugró játékosa pedig a torna ideje alatt egyáltalán nem lógott ki a csapatból, arról, hogy ő lesz-e a végleges játékos csupán annyit mondott Ange1, hogy majd hazamennek Kijevbe és ott megbeszélik a részleteket ezzel kapcsolatban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva