PUBG

Irány a Bálna! Itt a TheVR Duo kupa 30 döntős csapata


Ezrek követték Twitchen a mai elődöntő 9 meccsét.

(Illetve valamivel kevesebb mint 90, hiszen többek között a mi csapatunk (PUBG.hu) sem tudott indulni külső ok miatt..RIP.)

Az elődöntő ismét nagyobb technikai buktatók nélkül zajlott le. A játékosok a szabályzatnak megfelelően nem hozták magukkal a selejtezős pontszámokat, így tiszta lappal indult mindenki. Természetesen kisebb problémák azért előfordultak (mint például a C csoport első meccse előtti kicsi késés a szerverek hibája miatt, illetve jelen voltak voltak observer módban előforduló lagok is), de erről a játék Early-Access állapota tehetett, nem a srácok.

A stream a már korábban megszokott igényes és minőségi módon közvetítette a szigeten pörgő meccseket. A két kommentátor a megszokott Jani és Azmo/Dre3dd páros volt.

A casterek

Az első csoport végeredménye:

  1. Team 200IQ
  2. Esportready
  3. LootHyenaz
  4. Dream Team
  5. Szereda
  6. Strikekok
  7. TRIGG
  8. I low you
  9. PANtastic
  10. Re1nstate

A második csoport végeredménye:

  1. RNG Factory
  2. Lucky13
  3. UnranKID
  4. NovorOrFeed
  5. 3chotrade
  6. Team Mcgyver
  7. DCSB
  8. FPP > TPP
  9. Zsolt&Oli
  10. DEAC-VIOLA

 

A harmadik csoport végeredménye:

  1. Balkan reapers
  2. Reloflex eSports
  3. wse lays pubg
  4. TEAM LSL
  5. döner esport
  6. Team Rocket
  7. Team Azure
  8. STRUCC
  9. Login Error
  10. Gnef

 

Az összesített végeredmény:

A következő állomás bizony már a december 28-án a Bálnában megrendezésre kerülő offline döntő lesz. Ezt már nagy valószínűséggel a PUBG 1.0-ás verzióján fogják játszani a versenyzők. A legjobb 30 csapat egy élő (offline) döntőn vehet részt. A helyszínen 60 gamer gép, és gamer perifériák várják majd a játékosokat, hogy a lehető legjobb PUBG élményben legyen részük. Ki ne várná ezt az eseményt?

A regisztráció hétfő este 18:00 órakor kezdődik, érdemes lesz figyelgetni a srácok FB oldalát. 😉

Az esemény facebook eseményét a következő linken érheted el: https://www.facebook.com/events/164734344116033/

Természetesen nem csak játékosként, nézőként is ellátogathatsz a rendezvényre. Tudod mi a legjobb benne? Ingyenes a belépés!

De mi lenne egy ilyen nagyszabású versenyen nézők nélkül? A leggyorsabbaknak lesz lehetősége élőben átélni a versenyzőkkel a döntő legizgalmasabb pillanatait! Persze a versenyen kívül egész napos PUBG hangulatú program várja majd a látogatókat. Részleteket később osztunk meg. A rendezvény INGYENES, viszont regisztrációhoz kötött, valamint csak 16 évnél idősebbek vehetnek rajta részt.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva