Counter Strike

Ha ez a srác nem csal, akkor senki! Megszületett a világ talán legpofátlanabb Őrség videója


Az őrség videóknál mindig zajlik az élet. Van olyan közöttük, aki nem csal. Van aki gyanús és van aki tutira csal. És fölöttük magasan ott van ez!

Egy kis gyorstalpaló azoknak, akik nem vágják az Overwatch, vagyis Őrség rendszert. 2015-ben érkezett a végleges változat, ahol demók visszanézésével mondhatsz ítéletet a gyanúsítottakról.

Csalt-e, ha igen szerinted mit használd, vagy ártatlan?

Természetesen már azért is sokan csinálják, hogy tisztább legyen a játék, de ráadásként még XP-t is kapsz jutalmul. A Valve továbbá üzenetet is küld, ha egy általad bűnösnek vélt játékost kitiltanak. Gold Nova rang fölött kb bárkiből lehet Őrség ellenőr, megkapja a demót, végignézi és jöhet az ítélet.

Vannak persze olyan esetek, amikor totálisan egyértelmű a dolog. Egy pörgő aimot kiszúrni nem atomfizika. De ha több csalást használ egyszerre, az szintén megkönnyíti a dolgot. Például ez a srác, aki WH-t és AIM-ot biztosan, de ki tudja még mi mindent nyomott ezen a meccsen.

Ezzel pedig összehozta a legegyértelműbb Őrség videók egyikét.

  • Prefire fejes a P250-el a sarokba? Még valahogy ki is lehetne magyarázni!
  • A gránát a kocsihoz már véleményes, de ahogy benéz a sarokba és utána balra-jobbra rángatja a fejeseket, az már sok.

Mivel az utóbbi napokban akadozik a VAC rendszer és a Game banok (manuális vagy Őrség videók után járó kitiltások) száma is alacsony:

Kezdhetünk félni, valami nagy baj van a VAC rendszerével. Napok óta alig kapott el csalót – gamer.hu

A VAC banok számát és a mellettük kiosztott Game banok mértékét szeretjük magasan tudni. Ez mutatja ugyanis, hogy jól működik az Anticheat rendszer. Ha jött volna egy óriási frissítés a Valve-nál, akkor ezt a hírt most örömujjongásban írnánk. Hiszen ha megújították volna a Valve Anticheat rendszerét, azután lenne egy brutális ban hullám akkor meglenne a nagytakarítás.

Reméljük ez a probléma hamarosan megoldódik és visszatérünk a napi több száz kitiltotthoz a mostani pár darab helyett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva