Hearthstone

Nem kapsz új Questeket? Mutatjuk, mivel érdemes próbálkozni


Az új kiegészítő mellé egy új bug is érkezett, de szerencsére van rá megoldás.

Csütörtök este óta elérhető az új Hearthstone kiegészítő, a Kobolds and Catacombs, a megjelenést azonban több kisebb-nagyobb bosszúság is beárnyékolta sajnos. Egyrészt ott van a Deathstalker Rexxar esete, a Hunter death knight Hero lapjáról ugyanis kiderült, hogy a Blizzard eltitkolt előlünk egy nagyon fontos információt, ami alapvetően befolyásolja a lap erejét – főleg hosszú távon. De van itt még más is…

Blizzard, ülj le, egyes: egy szót sem szóltak erről Rexxar kapcsán

Egészen konkrétan a napi Questekről van szó, a megjelenés óta ugyanis a játékosok többségénél nem működnek jól a küldetések. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy egyszerűen nem jelennek meg.

Vagyis ha mostanában nem kaptál napi Questet, akkor ne lepődj meg, mert rengetegen panaszkodnak erre, úgyhogy nem egyedi az eset.

Szerencsére van megoldás, ami elméletileg működik, gyakorlatilag azonban nem mindenki járt sikerrel. Mindenesetre érdemes próbálkozni, hiszen sokaknak használt! Annyit kell tenned, hogy kijelentkezel a Battle.net applikációból, majd újból belépsz. Akik mobilon játszanak, azoknak szintén egy ki-bejelentkezés kombót kell végrehajtaniuk.

Ezután ha elindítod a játékot, akkor kis szerencsével megkapod a hiányzó küldetést. Nekünk működött!

Érdemes többször is próbálkozni, ha elsőre nem járnál sikerrel, ám a tapasztalat azt mutatja sajnos, hogy még ez sem segít mindenkin. Reméljük, hogy a hét elejére a Blizzard megszereli ezt az irtó bosszantó hibát, hiszen sokak számára éppen a napi küldetések jelentik a fő motivációt a folyamatos játékra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva