Counter Strike

Sportszerűtlenség vagy nettó önfényezés volt az SK Twitter hadjárata? Spoiler: egyik se!


Az SK bejegyzéseit rengetegen kritizálták, pedig semmi extra nem történt. Pusztán kellő önbizalmuk van és belemondták a tutit mindenki arcába!

Ez pedig sokaknak nem tetszett, főleg a FaZe drukkereknek, akik most elég sokan vannak az új lineup sikerei miatt. De kezdjük is a legelején, honnan indult mindez.

Az apropó ugye nem más, mint az SK brazil ötösének ESL Pro League döntőben aratott győzelme. A nyári sikerei után gödörbe kerültek, sokan leírták az ötöst, aztán jött boltz és visszatértek az eredmények:

Parádés játékkal ismét megverte az SK az all-star FaZe-t! – gamer.hu

Az SK sok fogást talált ellenfelén, a döntő lehetséges 5 mapjából 4 is elég volt a győzelemhez. A brazil SK viszi haza 225 000$-os főnyereményt, miután 3:1-et ment a legnagyobb riválisa, a FaZe ellen. A brazilok remekeltek, hiába villant az egyéni teljesítmény az európai együttes oldalán, a brazilok csapatként zúzták porrá őket.

Ezzel szemben a FaZe ugye pont a nyáron lett beton, így az SK helyébe léptek, mint ügyeletes sztárcsapat. Minden erről szólt az utóbbi hónapokban:

All Star ötösnek, sztárcsapatnak és elit teamnek bélyegezte szinte mindenki a FaZe-t.

Az SK viszont úgy döntött, ezt kikéri magának és nem hajlandóak tovább ezt hallgatni! Jogosan állítják, hogy ők ismernek egy sztárcsapatot, akiket már 2 éve egymás mellé sodort a CS:GO. Igen, saját magukat, és ezt nem is akarják elhallgatni.

A játékosok a győzelem után számos olyan posztot töltöttek a Twitterre, ami ettől volt hangos. Ezeket azóta törölték, de mindegyik arról szólt, le lehet állni ezzel a “FaZe = All Star csapat” dumával, mert bizony nem NiKo-ék az igazi sztárcsapat. Hanem az SK!

cold>niko
fallen>guardian
fer>rain
boltz>karrigan
taco>olof

2 years ago we made superteam

Ezt coldzera írta ki a győzelem után, azóta a rengeteg támadás miatt törölte. Még maga NiKo is értetlenkedett egy sort az üzenetek láttán:

Pedig ha a statisztikákat nézzük a döntőről, még igaza is van. Az SK jobb csapat, mint az All Star ötösként emlegetett FaZe, ez tény.

Akkor miért ne lehetne ezt világgá kürtölni?

Mostanra már csak egy bocsánatkérő poszt figyel a falán.

Coldzera ebben leírja, elnézést kér a FaZe-től és drukkereitől, de a kaszterek, a média és a rajongók folyamatos FaZE-hypeolása ilyen üzenetet váltott ki belőle.

Ezt TACO is csak megerősíteni tudta, ezek a kiírások szerinte sem az ellenfélnek szólnak. Hanem azoknak, akik nem veszik észre, hogy a CS:GO szupercsapata nem most nyáron alakult, hanem két évvel ezelőtt. És ezt a csapatot szerinte is SK-nak hívják!

Tiszteletlenség a FaZe ötösével szemben? Talán egy picit! Túlzott magabiztosság? Kicsit sem, az eredmények őket igazolják! Sportszerűtlenség? Nem hinném.

Hogy akkor mégis micsoda? Semmi más, csak az a tisztelet és elismerés, ami bőven kijár az SK-nak! Csak másoktól nem kapják meg, úgyhogy megszavazták maguknak, teljesen jogosan!

Fontosnak tartom leszögezni. jelen cikk írója távolról sem SK drukker. De ami igaz az igaz, ez az ötös a CS:GO talán legerősebb lineupja, amit valaha láttunk! És ezt mindenkinek illik elismernie, kedvenc csapattól függetlenül!

Forrás: Reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva