PUBG

Hogyan becsüljük meg a drop távolságát red-dot segítségével?


Egyszerű, de nagyszerű: íme a red-drop módszer.

Bizonyára sokatok szokott vadászni a repülők által ledobott CarePackage-re, itt egy apró trükk amivel megtudhatod milyen távolságra fog leesni tőled a hőn áhított AWM (vagy szerencsétlen esetben Kar98k…MÉG!)

Az alapok

A kieső drop körülbelül 50 másodpercig utazik a levegőben, a karaktered sprintelési sebessége pedig optimális esetben 6m/s, így könnyen kimatekozható, hogy a láda megpillantásától a leeséséig 300 métert tudsz megtenni. Természetesen járművel már jóval egyszerűbb a helyzetünk.

A távolság megtippelése

Vajon oda fogunk érni, mielőtt leesne a láda? Ezt egy egyszerű és nagy loot rate-el rendelkező kiegészítővel fogjuk eldönteni. A mérés nem teljesen pontos, mivel nem a teljesen vízszintes távolságot tippeljük meg, azonban elhanyagolható ez ilyen kis távolságok esetén:

A távolságok

Az alábbi képen a red dot pontjának és a láda méretének összehasonlítását láthatjuk, gyalog 300m-ig vagyunk jók, autóval 1 kilométert is levezethetünk mielőtt leérne a láda:

Itt pedig az utazási idők, 400m távolsághoz már 18 másodpercnyi vezetési idő szükséges, az 1500 méterre lévő ládához viszont már csak a leesése után 20 másodperccel érhetünk oda:

Hasznos vagy inkább vicces ez a módszer? 

Forrás és videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva