Hearthstone

Íme az első versenygyőztes paklik az új kiegészítőből


Mutatjuk a Team LUL győztes deckjeit a Trinity Series tornáról.

Igen komoly izgalmakat hozott a Trinity Series második évadának hétvégi négyes döntője, hiszen a csapatverseny fináléjában már az új lapokat is használhatták a résztvevők. Rögtön a mélyvízben bizonyíthattak tehát a frissen megjelent kártyák.

Kép: ESL

A tornát – és az első helyért járó 75 ezer dollárt – végül a Zalae, Chakki, Muzzy hármassal felálló Team LUL nyerte, akik közzétették a paklilistáikat is, így vethetünk egy pillantást arra, hogy a profik milyen deckekben gondolkodtak az új metát illetően.

Az teljesen egyértelmű, hogy az új kiegészítő legnagyobb sztárja a Corridor Creeper. Reynad is erre a következtetésre jutott nemrég (meg egy sokkal erősebbre is, de ez már más téma), és itt is szerepel mind a 8 pakliban, amit a döntőben használtak Muzzy-ék. Ne is fecséreljük tovább az időt a szavakra, lássuk azokat a listákat!

Token Druid

Az Aggro Druid kapott egy nagyon erős 1-dropot a Dire Mole személyében, így újabb early game lap ágyaz meg remekül a Mark of Y’Shaarj számára, de a korai Mark of the Lotus-t is nagyon megdobja.

Kód: AAECAZICApG8AsrDAg73A6gF5gXlB8GrArazAs27AobBAuTCAuvCAsrLApvNAvvTAovlAgA=

Face Hunter

A Dire Mole itt is kihagyhatatlan a Beast-szinergiák miatt, de a két talán legjobb új Hunter lap, a Wandering Monster és a Lesser Emerald Spellstone még fontosabbak, melyek egyben új életet leheltek a Secret vonalba is. Bekerült a remek új swing lap, a Flanking Strike is.

Kód: AAECAR8CrwSL5QIOqAK7A8cD6wf+DPixAsS0Auq7Ao7DAtPNAt3SAt/SAuPSAvvTAgA=

Secret Mage

Az Explosive Runes-nak köszönhetően egy egészen jó új Secretet kapott a Mage, így az erre a vonalra építő pakli lecserélhette a gyakran szuboptimális Mirror Entity-t. Egy különösen agresszívre hangolt verziót épített a Team LUL, amiben még Leeroy is helyet kapott, a középjátéktól felfelé pedig az Aluneth biztosítja, hogy soha ne ürüljön ki a kéz.

Kód: AAECAf0EBHGrBK8EotMCDcABuwKVA8sElgXsBde2Auu6Aoe9AsHBApjEAo/TAvvTAgA=

Murloc Paladin

A Paladin deckek egy kegyetlenül erős terülő lapot kaptak a Call to Arms képében, mely a sok olcsó Murloc-kal is nagyon jól működik. Ami érdekes húzás, hogy a Team LUL a megszokott lénybuffolások (Spikeridged Steed, Blessing of Kings) helyett Dinosize-zal játszott, méghozzá a Spiteful Summoner miatt, ami akár Tiriont is adhat így.

Kód: AAECAZ8FBOO+ArPBArnBAsrLAg3bA6cIjwnTqgLZrgKqwQKdwgKxwgLjywKmzgL40gL70wLX6wIA

Dragon Razakus Priest

A Duskbreaker megjelenése még indokoltabbá tette a Dragon vonalat a Razakus Priestbe, de amúgy is egy sokkal inkább Tempo jellegű, lényes deck lett a Team LUL agyszüleménye, ahova Prince Keleseth és N’Zoth is befértek.

Kód: AAECAa0GHqQD5QSNCNMK8gzgrAKqsgKDuwK1uwK6uwLYuwLwuwLhvwLqvwLZwQLcwQLrwgLKwwLexALJxwLHywLKywLmzAKmzgLo0AKQ0wL70wKc4gLL5gL86gIAAA==

Tempo Rogue

Az előző meta meghatározó paklija egy nagyon jó kombó lapot (Sonya Shadowdancer) és egy erős laphúzást (Elven Minstrel) kapott az új kiegészítővel, Zalae-ék ezekkel építettek a már meglévő alapokra.

Kód: AAECAaIHBowCsgKvBJG8As/hApziAgy0Ae0CqAXUBd0IkrYCgcIC68ICysMCps4C+9MC2+MCAA==

Demon Zoo Warlock

A Zoo kapott néhány nagyon erős early game lapot, a Team LUL deckjébe ezek közül a Kobold Librarian fért be a már jól ismert Zoo-alapanyagok mellé.

Kód: AAECAf0GBMQIkbwCl9MCnOICDTD3BKgFzgflB8IIvLYCysMCm8sC980Cps4C8tAC+9MCAA==

Pirate Warrior

A Pirate Warrior kicsit háttérbe szorult az elmúlt időszakban a népszerűséget tekintve, de még mindig nem egy rossz deck. A Team LUL a kötelező Corricor Creeper mellett Spiteful Summonerrel fűszerezte meg a paklit, mely a Lesser Mithril Spellstone-nal alkot erős kombót.

Kód: AAECAQcEyAOvBJG8ApziAg0csAKRA44FqAXUBe4GgrACiLAC68IC+9MCz+MC1+sCAA==

Jól látható, hogy lényegében csupa aggro és tempo decket épített a Team LUL. Meglátjuk, hogy a ladder metára mennyire lesz mindez jellemző: egyelőre még nagyon képlékeny a környezet, így pár hetet mindenképpen várni kell arra, hogy kiderüljön, melyik paklik lehetnek jók hosszú távon is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva